XFX RX 5600XT %98 Kullanımda 70-77 derece normal mi?

Syeux

Hectopat
XFX RX 5600XT Ekran kartım var. Black Desert Online'da çoğu ayar Max ayarda, %98 kullanımda dereceler 70-77 arasında gidiyor. Normal midir?
İşlemcim: Ryzen 5 3600
Kasa: Cougar Gemini S

Ve kasamda 1 fan var egzoz tarafında buna rağmen dereceler iyi mi yoksa bir sorun yaşatma imkanı var mı? Cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Çok iyi değer daha aşağılara çekmek için önce içeriye giren soğuk hava mı yetersiz yoksa içerdeki sıcak hava tahliyesi mi yetersiz onu öğrenmeniz gerek daha sonra 2 fan yeterli olacaktır. Ben de sıcaklık ilgili sıkıntı çekiyordum 2 fan ekleyerek 4 derece kadar düşürdüm ekran kartı sıcaklığını daha sonra fan ayarı yaparak 3 derece daha düşürebilmeyi başarmıştım.

Kaç derece gibi bir fark yaşayabilirim ortalama bir tahminde bulunma şansınız var mı?
@Sigurd hocam deneyimlerini akarmış, ben kuzenime kurmuştum, o da artık daha az ısınıyor diye dönüş yapmıştı. Kasanın ısınmasından anlıyordu bilgisayarın sıcaklığını ama artık ısınmıyor demişti. Oradan pay biçecek olursak kuzenimin eski sistemde tahminen 6-7 derece bir fark oluştu. Yeni bir sistemde de 3-4 derece düşüreceğini tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı