Iskorpitix
Hectopat
Merhaba, yeni PC aldim fakat oyunlarda galiba ekran kartini görmüyor.
Sadece CS:GO'da gerektigi FPS'yi veriyor, LOL ve Warzone'da 6FPS veriyor.
Sanirsam sadece Steam oyunlarinda gerektigi FPS'yi görüyor.
2 Hafta öncesine kadar HD grapichs P3000 diye bir grafik kartini kullaniyormus, anakartinki galiba.
Onu aygit yöneticisinden devre disi biraktim RX 570 kaldı şimdi.
CPU-Z'de grapichs bölümünde RX 570 gözükmesine ragmen DxDiag'da yine o P3000 gözüküyor.
Warzone'da grapichs bölümünde RX 570 seçili.
Ekran kartını mı algilamiyor oyun?
Radeon software ayarlarinda Game compatibility kisminda CS:GO icin Xeon 1245 ve yesil tik isareti ve ayni yesil tik isareti RX 570 icinde var ama diger oyunlarda yok.
Ayrica o P3000 tekrar aktif ettikten sonra LOL'de FPS tekrar 50 55'lere cikiyor.
Ama o Warzone oyununda da yetmiyor zaten.
Warzone'de Radeon softwareden baktigim zaman RX 570'in yaninda parantez icin discrete yaziyor.
Intel Xeon E3 1245.
XFX RX 570 4 GB.
16 GB DDR3 RAM.
400W PSU.
Not: Tüm sürücüler vs güncel.
Sadece CS:GO'da gerektigi FPS'yi veriyor, LOL ve Warzone'da 6FPS veriyor.
Sanirsam sadece Steam oyunlarinda gerektigi FPS'yi görüyor.
2 Hafta öncesine kadar HD grapichs P3000 diye bir grafik kartini kullaniyormus, anakartinki galiba.
Onu aygit yöneticisinden devre disi biraktim RX 570 kaldı şimdi.
CPU-Z'de grapichs bölümünde RX 570 gözükmesine ragmen DxDiag'da yine o P3000 gözüküyor.
Warzone'da grapichs bölümünde RX 570 seçili.
Ekran kartını mı algilamiyor oyun?
Radeon software ayarlarinda Game compatibility kisminda CS:GO icin Xeon 1245 ve yesil tik isareti ve ayni yesil tik isareti RX 570 icinde var ama diger oyunlarda yok.
Ayrica o P3000 tekrar aktif ettikten sonra LOL'de FPS tekrar 50 55'lere cikiyor.
Ama o Warzone oyununda da yetmiyor zaten.
Warzone'de Radeon softwareden baktigim zaman RX 570'in yaninda parantez icin discrete yaziyor.
Intel Xeon E3 1245.
XFX RX 570 4 GB.
16 GB DDR3 RAM.
400W PSU.
Not: Tüm sürücüler vs güncel.
Son düzenleyen: Moderatör: