XFX RX 5700 XT alınır mı?

• Konuyu başlatan SEAL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.679

SEAL

Centipat
Arkadaşlar selam.

XFX double dissipation RX-57XT82LD6 AMD Radeon RX 5700 XT 8 GB GDDR6 3900 TL sipariş ettik kart hakkında ısınması performansı ve fiyat bakımdan nasıl?

Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 3 fanlı xfx rx 5700 xt var. 1 aydır kullanıyorum. Alırken 2k oyun oynama hedefim vardı. Dolayısıyla monitörü ve ekran kartını 2k ya uygun seçtim. Araştırırken ekran kartının diğer ekran kartlarına göre fazla ısınıyor diye okumuştum ancak fiyatı daha cazip gelince bu ekran kartını seçtim. Örnek vermem gerekirse Shadow of the tomb raider oyununu 80-90 fps arasında 2k çözünürlükte oynatabilmekte. Kasamın 3 hava çeken ve 6 egsoz yapan fanı bulunuyor. Tam yük altına girdiğinde gpu ısısı 79-83 derece arasına çıkıyor. Ben ekran kartını alırken normalden fazla ısındığını okumuştum. Ekran kartı 90, işlemci de 80 dereceye kadar çıkabiliyormuş, sonrasında performans kaybı ve kapanma sorunları yaşanıyormuş. Oyun oynamıyorken ekran kartının fanları devreye giriyor ve çıkıyor. Oyun sırasında tam yük altında fanlar hep çalışıyor ama sesi gelmiyor. Kış aylarında odanın ısısı yönünde çok sorun olmayacağını düşünüyorum ama yazın oda sıcaklığı sorun olabilir. Her iki yılda bir termal macun yenilenmesi durumunda sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• fps.jpg
    fps.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 68
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı