XFX RX 5700 XT vs Gigabyte RTX 2060

Sen RTX 2060 almıştın ne oldu o karta bozuk muymuş?

CS'den kaynaklı çıktı sanırsam, Galax kart aldım en son onu iade edip RX 5500 XT'yi geri alacağım ya da RTX 2060 alacağım Gigabyte marka ya da iadesini alıp 1750TL + 5500 XT verip 5700 XT alacağım.

5000 serisi kotu aniliyor genelde onerilmiyor ama bir sıkıntı çıkar mı bilmiyorum.

5500 XT kullandım daha önce Max 75 derece gördüm kartta.

Driver çöküyor diyen insanlar var boş yapıyolar sadece hocam. Azönce biri 1660 öneriyordu 5600XT karşısında.

5600XT kullanıyorum şahsen sorun yaşamadım ama 5600-5700 serisi kartlardan çeken çok insan var, birebir gördüğümde var. Son zamanlarda sorun yaşayaan görmedim.

Driver çöküyor diyen insanlar var boş yapıyolar sadece hocam. Azönce biri 1660 öneriyordu 5600XT karşısında.

O saçmaymış gerçekten.

Sen RTX 2060 almıştın ne oldu o karta bozuk muymuş?

İlginç bir şekilde problem AMD kartlarda olmuyor iki farklı 2060 denedim ikisinde de oldu.

5600XT kullanıyorum şahsen sorun yaşamadım ama 5600-5700 serisi kartlardan çeken çok insan var, birebir gördüğümde var. Son zamanlarda sorun yaşayaan görmedim.
Hocam sorun şu ben 4 tane sistem kurdum hepsi takır takır çalışıyo 5000 serisi sile. Adamlar gidip 200 metre ötede seni bekleyen ateşli hatunlar reklamalarına tıklaya tıklaya sistemin içine ediyo AMD ne yapsın bu adamlara. Torrent'den çıkmazlar sonra driver çöktü diye ağlarlar.

Hocam sorun şu ben 4 tane sistem kurdum hepsi takır takır çalışıyor 5000 serisi sile. Adamlar gidip 200 metre ötede seni bekleyen ateşli hatunlar reklamalarına tıklaya tıklaya sistemin içine ediyor AMD ne yapsın bu adamlara. Torrent'den çıkmazlar sonra driver çöktü diye ağlarlar.

Bazen sürücüler hatalı çıkıyor ama o konuda itiraz etmeyelim, yanlış değilsem 23.10.1 ilk çıktığında kurmuştum kart 2 defaa WattMan vermişti üst üste, devamında hızlıca 23.10.2 çıkardılar galiba. Onun harici gayet memnunum bende, kullanmayı bilince hata vermiyor.

Hocam konudan bagimsizmi bilmiyorum ama arkadasin sicaklik sorusuda var.
Sicaklik sorununuz var midir?

BF1 de falan 50-52 derece çalışıyor genelde.

Bazen sürücüler hatalı çıkıyor ama o konuda itiraz etmeyelim, yanlış değilsem 23.10.1 ilk çıktığında kurmuştum kart 2 defaa WattMan vermişti üst üste, devamında hızlıca 23.10.2 çıkardılar galiba. Onun harici gayet memnunum bende, kullanmayı bilince hata vermiyor.

BF1 de falan 50-52 derece çalışıyor genelde.

Sicaklik iyi gibi sizin. Markasi nedir? Benimki BF5'te 68-75 arasi islemci ile beraber?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı