XFX RX 580 Black Core Edition 8GB Kısa Devre Sorunu

Makaleler
9
Yer
Isparta
Arkadaşlar ürünü 12 ila 13 gündür kullanıyorum sıfır olarak aldım. 2 gün önce aniden oyun oynarken kapandı ve tuşa basmam sonucu fanlar hafif döncek gibi olup tepki vermiyordu.
Derhal kasayı söküp deneme-yanılma yöntemiyle sorunu teşhis etmeye koyuldum.
Ekran kartının güç gereksinimi PCI-E 8 pin'ı sökünce sistem açılıyordu. Farklı bir PCI-E kablosu ve alttaki PCI Express slotunda takarak denedim durum aynıydı. Güç girişini taktığım an sistem açılmıyordu. Direkt kısa devreden şüphelendim. Bu arada ekran kartını farklı bir sistemde test etme şansım olmadı. 2 haftasını doldurmamış bir kart için böyle bir durum saçma değil mi?

Kullandığım PSU.
Kullandıgım ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef aynı sorunu bende yaşadım. Servise yolladım bekliyorum. Bulunduğunuz bölgede elektrik kesintisi voltaj düzensizlikleri var mı ?
Yeni evde var bir problem. Prize birşey takıyorum ışıklar gidip geliyor çok yükleme yaptığımız zamanda ışıklar parlaklığı sanki %100'den %85'e düşüyor. Bakalım nolucak. Yurtdışından aldığım için direk iade alıcaklar. RMA kabul etmiyorlar.

Yeni evde var bir problem. Prize birşey takıyorum ışıklar gidip geliyor çok yükleme yaptığımız zamanda ışıklar parlaklığı sanki %100'den %85'e düşüyor. Bakalım nolucak. Yurtdışından aldığım için direk iade alıcaklar. RMA kabul etmiyorlar.
Bende aynı sorunu yaşadım. Sistemi İstanbul'da yayıncalara bol bol sponsor olan firmadan topladım. Sırf sistem kargoda zarar görmesin diye özel araçla yaşadığım şehire getirdim. Toplam 5 saat bilgisayarin ekranına bakamamışımdır bile. Sapphire Nitro+ RX VEGA 56 kart vardı. Büyük ihtimal kısa devre. Benimde yaşadığım bölgede sorun var. Ampullerin ışığının azaldığı farkediliyor. Dediğim firma aşırı ilgisiz. Kasayı parçaları tekrar İstanbula yolladım. Bir ara ilgilenirseler problem ne çok merak ediyorum. UPS cihazlarıyla bir daha bu sorunu yaşamayız sanırsam. Çok can sıkıcı..

Bende aynı sorunu yaşadım. Sistemi İstanbul'da yayıncalara bol bol sponsor olan firmadan topladım. Sırf sistem kargoda zarar görmesin diye özel araçla yaşadığım şehire getirdim. Toplam 5 saat bilgisayarin ekranına bakamamışımdır bile. Sapphire Nitro+ RX VEGA 56 kart vardı. Büyük ihtimal kısa devre. Benimde yaşadığım bölgede sorun var. Ampullerin ışığının azaldığı farkediliyor. Dediğim firma aşırı ilgisiz. Kasayı parçaları tekrar İstanbula yolladım. Bir ara ilgilenirseler problem ne çok merak ediyorum. UPS cihazlarıyla bir daha bu sorunu yaşamayız sanırsam. Çok can sıkıcı..
Hayırlısı diyelim. Umarım yine aynı derdi yaşamayız daha 2. haftasını bile doldurmamış bir karta olanlara bak. Umarım garanti kapsamına giriyodur. Gelişme olursa yazın.
Hocam Newegg ile konuştum. Adamlar ürünü yollamadan iade yapıcaklar. Sebebi ise bulunduğum bölgede DHL Express yok ve fazla nakliye ücreti çıkıyor. Newegg aynısını 1. alışverisimde de yapmıştı. Kendilerini taktir ediyom.
373546

Hocam Newegg ile konuştum. Adamlar ürünü yollamadan iade yapıcaklar. Sebebi ise bulunduğum bölgede DHL Express yok ve fazla nakliye ücreti çıkıyor. Newegg aynısını 1. alışverisimde de yapmıştı. Kendilerini taktir ediyom.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlısı diyelim. Umarım yine aynı derdi yaşamayız daha 2. haftasını bile doldurmamış bir karta olanlara bak. Umarım garanti kapsamına giriyodur. Gelişme olursa yazın.
Eki Görüntüle 373546
Harika!! Benim daha koliyi açmamışlar. Zar zor telefonla ulaştım koli gitti mi bilgi almak için umrunda değil kimsenin. Geldi geldi dediler ama merak ediyorum gitti mi acaba :) Newegg aklımda bulunsun iyi hizmetleri varmış. İllallah ettim 9500 liralık alışveriş yaptık bir buçuk haftadır bekleyen bilgisayar orda mı haberleri yok. Umarım geldiğinde tekrar bozulur ilk uçakla İstanbula gideceğim. Asla o siteden alışveriş yapma. Çok pişmanım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı