XFX RX 590 Siyah ekran verip arkadan oyunun sesi gelmeye devam ediyor

SerkiXray

Kilopat
XFX RX 590 ekran kartım bazı oyunlarda ekran gidiyor ama oyuun sesi arkadan devam ediyor.
Servise gönderdim ekran kartını değiştirdiler aynı sorun devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür kartlarda nedense hep böyle sıkıntı var. Bende RX580 Nitro+ kart var oyunlarda atıyor kulaklıktan hala oyunun sesi geliyor 10 saniye kadar sonra bilgisayar resetleniyordu. Ben bu sorunu sadece değişik bir fan ayarı yaparak buldum. Radeon Software ilgili kısımdaki Auto fan devre dışı bırakıp fan sesi seni rahatsız etmeyecek şekilde profil oluşturup dener misin?

Bu tür kartlarda nedense hep böyle sıkıntı var. Bende RX580 Nitro+ kart var oyunlarda atıyor kulaklıktan hala oyunun sesi geliyor 10 saniye kadar sonra bilgisayar resetleniyordu. Ben bu sorunu sadece değişik bir fan ayarı yaparak buldum. Radeon Software ilgili kısımdaki Auto fan devre dışı bırakıp fan sesi seni rahatsız etmeyecek şekilde profil oluşturup dener misin?
rocket league oynarken ilk oynadığım zamanda aynısını yapomışyı sonra düzelmişti şimdi sea of thieves oynuyorum 5 6 kere falan yaptım yine aynı ekran gidiyor ses gelmeye devam ediyor

XFX RX 590 ekran kartım bazı oyunlarda ekran gidiyor ama oyuun sesi arkadan devam ediyor.
Servise gönderdim ekran kartını değiştirdiler aynı sorun devam ediyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu linkteki adımları izleyerek çözüme kavuşabilirsiniz. Ben denedim 2 saattir GTA5 oynuyorum takılma atma ya da mavi ekran sorunu görmedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı