yusufcan1636
Hectopat
Ürünün dolar olarak değeri 279 dolar yani 3950 liraya falan denk geliyor.
Geçen VPN ile bakım bir site 200 dalara satıyordu.
Ürünün dolar olarak değeri 279 dolar yani 3950 liraya falan denk geliyor.
Doğrudur Amazon'dan baktım ben.Geçen VPN ile bakım bir site 200 dalara satıyordu.
Sonunda almaya karar verdim ama bu sefer de Finansbank seçeneği olmadığı için taksit yapamıyorumkart bir türlü nasip olmadı.
Parayı başka karta atıp deneyin.
Ya da nakit alıp bankaya taksitlendirin.
Ya da nakit alıp bankaya taksitlendirin.
Aynısı ziraatte de var. Ben şüpheye düştüğümde alıp deniyorum. Eğer taksitlendirme yoksa iptal ediyorum. Hemen provizyondan düşüyor geneldeEnpara kullanıyorum ve harcama taksitlendirme olayı var ama olur da harcama taksitlendirme yapamam falan diye korkup girişmemeyi tercih ediyorum şu an.
Almanyada KDV %20. Ayrıca yurt dışından gelen ürünlerden de KDV alınıyor TR tarafında.Vergileri satıcılar almıyor devlet alıyor satıcı ne yapsın?
Aynısı ziraatte de var. Ben şüpheye düştüğümde alıp deniyorum. Eğer taksitlendirme yoksa iptal ediyorum. Hemen provizyondan düşüyor genelde.
Almanya'da KDV %20. ayrıca yurt dışından gelen ürünlerden de KDV alınıyor TR tarafında.
Üründen ürüne değişiyor hocam o. Araba için doğruTürkiye'de bir kendine bir satana bir de devlete alıyorsun ne alırsan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.