Bir deneyeceğim az sonra, teşekkürler.Daha iyi fiyata mevcut seçeneği var iade sistemlerinde. İptal etmemeleri için bir neden yok bence.
Bir deneyeceğim az sonra, teşekkürler.Daha iyi fiyata mevcut seçeneği var iade sistemlerinde. İptal etmemeleri için bir neden yok bence.
Onların da DLSS'si var hocam AMD sevmeyenler o tarafa yöneliyor 3050'nin maximum 4500 olması gerek.
Bunu da sipariş et amazon desteği ara de ben 7600 olanı iade edeceğim yanlış ürün almışım ne yapmam gerek onlar anlatır kalanını ben çok yaptım bu tarz.2 gün önce Amazon'dan aynı kartı 7620 TL'ye sipariş ettim, sipariş iptali yaparlar mı acaba?
ödeme kısmında gözüküyor hocam. Kartınızı girince çıkar ama yurtdışından gelen ürünlere bazen taksit yapmıyorlar.Merhabalar, acaba taksit seçeneklerine nasıl ulaşabilirim sitede?
Ödeme ekranında da maalesef taksit yok. Üzüldüm biraz.ödeme kısmında gözüküyor hocam. Kartınızı girince çıkar ama yurtdışından gelen ürünlere bazen taksit yapmıyorlar.
Tabii ki edecekler. Koşulsuz, şartsız iade ederler. Fakat kargoya verildiyse, kargonun geri dönmesini beklerler para iadeni tamamlamak için. Hali hazırda paran varsa tekrar bunu sipariş edebilirsin.2 gün önce Amazon'dan aynı kartı 7620 TL'ye sipariş ettim, sipariş iptali yaparlar mı acaba?
Yani artık yuh çok fena iyi fiyat. RTX 3050 yok bu fiyatta 3060 gücünde kart üstelik.
OC ile 6600 XT'ye yaklaşıyor. Çok iyi bir kart.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.