XFX RX 6600 6470 TL!

Onların da DLSS'si var hocam AMD sevmeyenler o tarafa yöneliyor 3050'nin maximum 4500 olması gerek.

RX 6600 her türlü DLSS olsa bile daha iyi RTX 3050 ekran kartından. RTX 3050 çip israfı 6.5k fiyata alındığında. 4K olsaydı iyi olurdu ama şu an gereksiz bir ekran kartı.

2 gün önce Amazon'dan aynı kartı 7620 TL'ye sipariş ettim, sipariş iptali yaparlar mı acaba?
Bunu da sipariş et amazon desteği ara de ben 7600 olanı iade edeceğim yanlış ürün almışım ne yapmam gerek onlar anlatır kalanını ben çok yaptım bu tarz.

2 gün önce Amazon'dan aynı kartı 7620 TL'ye sipariş ettim, sipariş iptali yaparlar mı acaba?
Tabii ki edecekler. Koşulsuz, şartsız iade ederler. Fakat kargoya verildiyse, kargonun geri dönmesini beklerler para iadeni tamamlamak için. Hali hazırda paran varsa tekrar bunu sipariş edebilirsin.

OC ile 6600 XT'ye yaklaşıyor. Çok iyi bir kart.

OC ile yaklaşıyor ama bu modele o tarz bir OC yapmak pek mantıklı değil. Zira sınırların da sınırını açıyorsun ve istemeksizin kartın hotspot değerleri 100-105 dereceleri görebiliyor. Eagle X3 kartımı 6600 XT'ye neredeyse yakın tuttum, ancak hotspot + fan hızı çok absürt şekilde artmıştı. OC yapılmadan da 3060'a yaklaşıyor, ekstra olarak Radeon Software üzerinde hız aşırtmalı GPU seçip 3060'a neredeyse yakın performans alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı