XFX RX 6650XT kartını ikinci el Param Güvende ile alacağım. Aldığımda kendim de test edeceğim. Aldığımda ne gibi testler yapmalıyım? Ayrıca satıcı bugün bana kendisi 15 dakikalık yaptığı testi iletti, sizce sonuçları nasıldır?

XFX RX 6650XT kartını ikinci el Param Güvende ile alacağım. Aldığımda kendim de test edeceğim. Aldığımda ne gibi testler yapmalıyım? Ayrıca satıcı bugün bana kendisi 15 dakikalık yaptığı testi iletti, sizce sonuçları nasıldır?
Eki Görüntüle 2466772
Eki Görüntüle 2466770
Fan değerlerine göre sıcaklığı yüksek, bakımsız olsa gerek veya fanlarında bir sorun vardır. Fanlarını bir kontrol edin, temiz ise bakım yapılması lazım karta.
Test konusunda ise gene FurMark ile teyit edin.
Performans için ise PassMark ve 3DMark kullanın.
5 ayda oksitlenme yapmayı nasıl başarmış, şaşırtıcı doğrusu. 5 ayda ise eğer PC'nin başında sigara içiyorsa kartı kötü bir duruma getirmiş olması muhtemel.Daha satın almadım hocam, yüksek diyorsanız almayacağım direkt. 5 ay falan kullanmış oksidden alınmış 1,5 yıl garantisi daha varmış. Ama garanti belgesi dijitaldi onu da pek anlamadım oksid öyle mi ne veriyormuş sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.