XFX RX 6700 ne kadara satılır?

Garantiye göndermeyi düşündünüz mü peki? Ya da AMD Software'ı kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi?
DDU ile kaldırıp baştan yükledim, değişen bir şey olmadı. Garantiye göndersem minimum 1 hafta işlem olacak ve çok da bir şey olacağını sanmıyorum. Yakın zamanda termal macununu değiştireceğim, bir öneri olarak gelmişti.

DDU ile kaldırıp baştan yükledim, değişen bir şey olmadı. Garantiye göndersem minimum 1 hafta işlem olacak ve çok da bir şey olacağını sanmıyorum. Yakın zamanda termal macununu değiştireceğim, bir öneri olarak gelmişti.

Hocam 7-8 ay önce alınmış bir kart. Termal macundan dolayı olacağını sanmıyorum. 2019 yılından beri kart kullanıyorum ve hala değiştirmedim. Siz garantiye gönderin en iyisi.

Hocam 7-8 ay önce alınmış bir kart. Termal macundan dolayı olacağını sanmıyorum. 2019 yılından beri kart kullanıyorum ve hala değiştirmedim. Siz garantiye gönderin en iyisi.
Şu sıralar evdeyim bilgisayara oldukça bakıyorum, şuan götürmek istemiyorum.

Hocam merhaba. Aynı kartı bende aldım dün elime ulaştı. Kart boşta 40 derece ve hiçbir fanları dönmüyor. Ekran kartı bazlı oyunlarda ise fanlar %27-28 arasında çalışıyor. Senin kartında sorun var. Müsait olduğun bir vakit garantiye göndermeni tavsiye ederim.

Acaba yazılım ile ilgili bir problem mi var? Yazılımın doğru olduğuna eminim kaç defa kontrol ettim, DDU ile silip baştan yükledim fakat AMD Radeon Software'de yaptığım fan ayarı doğru çalışmıyor. 47 derecede ekran kartı, gördüğünüz gibi %35 maksimum fan hızı ayarı yaptım manuel olarak ama 2500 RPM ile dönüyor şuanda. Bu da yaklaşık %75 gibi bir ayar değil mi? Sorunu tam olarak anlamış değilim o yüzden tam olarak çözüm de bulamıyorum. ETS2 oynuyorum bu resimi atarken bu arada.

@furkansama müsait olduğumda yapacağım ilk şeylerden birisi fakat şuanda evdeyim ve zamanım bilgisayar ile geçiyor. En yakın zamanda.

Ya da herhangi bir kablonun takılmama ihtimalı bu sorunu yaratabilir mi kasadan?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    86,8 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Acaba yazılım ile ilgili bir problem mi var? Yazılımın doğru olduğuna eminim kaç defa kontrol ettim, DDU ile silip baştan yükledim fakat AMD Radeon Software'de yaptığım fan ayarı doğru çalışmıyor. 47 derecede ekran kartı, gördüğünüz gibi %35 maksimum fan hızı ayarı yaptım manuel olarak ama 2500 RPM ile dönüyor şu anda. Bu da yaklaşık %75 gibi bir ayar değil mi? Sorunu tam olarak anlamış değilim o yüzden tam olarak çözüm de bulamıyorum. ETS 2 oynuyorum bu resimi atarken bu arada.

@furkansama müsait olduğumda yapacağım ilk şeylerden birisi fakat şu anda evdeyim ve zamanım bilgisayar ile geçiyor. En yakın zamanda.

Ya da herhangi bir kablonun takılmama ihtimalı bu sorunu yaratabilir mi kasadan?

Hangi sürümü kullanıyorsun? Ben 23.4.1 WHQL sürümünü kullanıyorum. https://www.amd.com/en/support/grap.../amd-radeon-rx-6700-series/amd-radeon-rx-6700

Software ayarını bilmiyorum. Daha önce NVIDIA ekran kartı kullanıyordum. MSI Afterburner'a girip fan hızını otomatik yaptım. 50 derece olmayana kadar fanlar dönmüyor.

23.4.1 sürümünü kullanmıyorsan şu an kullandığın sürümü DDU ile tamamen temizleyip benim attığım sürümü indir.

Kurulumu yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat. Software'dan ayar yapmayıp MSI Afterburner ile ayar yapmayı dene. Eğer yine aynı sorun ile karşılaşıyorsun müsait bir vakitte garantiye göndermekte fayda var.

Sürüm doğru. MSI Afterburner ile ayar yaptığımda sorun olmuyor ama otomatik neden yapmıyor onu anlamıyorum. Bir süre böyle kullanıcaz artık.

Bu arada sadece ekran kartından değil diğer fanlarda çok yüksekte çalışıyor oyunlarda, buna bakmanın bir yolu var mı? Kasanın kendi fanları sanırım.

Son düzenleme:
Sürüm doğru. MSI Afterburner ile ayar yaptığımda sorun olmuyor ama otomatik neden yapmıyor onu anlamıyorum. Bir süre böyle kullanıcaz artık.

Bu arada sadece ekran kartından değil diğer fanlarda çok yüksekte çalışıyor oyunlarda, buna bakmanın bir yolu var mı? Kasanın kendi fanları sanırım.
Anakart ne kullanıyorsunuz?

Hocam MSI Afterburner'den fan ayarı yapmak sorun çıkarmaz, ben de kendi RX 570 kartımın fan ayarını oradan yapıyorum. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı