XFX RX 6800 vs PowerColor RX 6800

tarıkbayraktar

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, 2K monitörüm var iki ekran kartı arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? 2K'da oyun oynatır mı? Beklentim Ultra ve yüksek ayarlarda hikaye tabanlı oyunlar.
İşlemci: Ryzen 5 5600X.
RAM: 8+8 16 GB.
Ekran kartı:
Şu an ASUS Dual RTX 3050 o8GB modeli var satmayı düşünüyorum.

IMG_3235.jpeg

RX 6800 2K çözünürlük Ultra ayarlarda oyunları rahatlikla çalıştıracak kadar güçlü hikaye tabanli oyun için ise mükemmel performans sağlar her iki kart da 2K da oyun oynatacak kadar güçlü ancak PowerColor RX 6800 Red Devil biraz daha premium seçenek olabilir özellikle soğutma ve sessizlik konusunda.

PowerColor'ın red Dragon modeli daha iyi.

Çok teşekkür ederim.

RX 6800 2K çözünürlük Ultra ayarlarda oyunları rahatlikla çalıştıracak kadar güçlü hikaye tabanli oyun için ise mükemmel performans sağlar her iki kart da 2K da oyun oynatacak kadar güçlü ancak PowerColor RX 6800 Red Devil biraz daha premium seçenek olabilir özellikle soğutma ve sessizlik konusunda.

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Peki işlemcim yeterli kalıyor mu sıvı soğutma ile kullanıyorum.

Çok teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim. Evet ikisine de yetecektir sıvı soğutma işlemciniz için 120 mm ve 240 mm zaten yeter. Çözüldü atarsanız sevinirim iyi geceler.

-Ben de Red Dragon seçerdim.
-İşlemci 2K çözünürlükte bu kartları besler.
-RX 6800 XT günümüz oyunlarının az bir kısmı hariç yüksek/ultra ayarlarda ve akıcı olarak 2K oynatır. Ancak artık ileriye dönük diyemem. Stalker 2 gibi oyunlar geldikçe zorlanabilir.

Kimse fark etmemiş ama ks RX6800 sıfır ayağına ikinci el ürün alacak. XFX ve PowerColor RX6800 satıcılarını arattığımda sadece Hepsiburada üzerinden trgaming satıcısı satıyor. Ks'nin attığını modellerin birebir aynısı ve fiyatlarda aynı. Tahmin edin peki bu satıcı nasıl ürünler satıyor? İkinci el. Ayrıca 15k para verilmez o ekran kartına. Aynı bütçede sıfır RX 7700 XT var.

Çok teşekkür ederim.

Kartı umarım almamışsındır. Sipariş verdiysen iptal et. Sıfır ürün ayağına ikinci el satan bir satıcı. Red Dragon modelini sıfır olarak TR'de bulamazsın zaten. PowerColor Red Devil ve red Dragon gibi serileri sıfır olarak bulmak çok zordur. RX7000 serisinde güncel Red Devil veya red Dragon satan bir satıcı bile yok. Gerisini sen anla.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı