XFX RX 6800 vs PowerColor RX 6800

Kimse fark etmemiş ama ks RX6800 sıfır ayağına ikinci el ürün alacak. XFX ve PowerColor RX6800 satıcılarını arattığımda sadece Hepsiburada üzerinden trgaming satıcısı satıyor. Ks'nin attığını modellerin birebir aynısı ve fiyatlarda aynı. Tahmin edin peki bu satıcı nasıl ürünler satıyor? İkinci el. Ayrıca 15k para verilmez o ekran kartına. Aynı bütçede sıfır RX 7700 XT var.

Kartı umarım almamışsındır. Sipariş verdiysen iptal et. Sıfır ürün ayağına ikinci el satan bir satıcı. Red Dragon modelini sıfır olarak TR'de bulamazsın zaten. PowerColor Red Devil ve red Dragon gibi serileri sıfır olarak bulmak çok zordur. RX7000 serisinde güncel Red Devil veya red Dragon satan bir satıcı bile yok. Gerisini sen anla.
Millet birbirine laf yetiştirecek diye konuya bakmamış. 7700 XT 6800'ün muadilidir, aradaki 4 gb vram farkı haricinde. Sıfır olarak alınacaksa bütçe artırılıp (+3 bin) 7800 XT alınmalı, bütçe çıkmıyorsa 2. el 6800 XT, 6900 XT alınırsa daha iyi veya sıfır olarak 7700 XT alınmalı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkes satıcı 2. el satıyor demiş o yüzden almaktan vazgeçtim uyarılarınız için çok teşekkür ederim 15 bin bütçem var peki ne almalıyım bana birkaç öneri yapabilir misiniz? Kafam bayağı karıştı bu işlerden çok fazla anlamıyorum.

Arkadaşlar herkes satıcı 2. el satıyor demiş o yüzden almaktan vazgeçtim uyarılarınız için çok teşekkür ederim 15 bin bütçem var peki ne almalıyım bana birkaç öneri yapabilir misiniz? Kafam bayağı karıştı bu işlerden çok fazla anlamıyorum.

Başını hiç ağrıtma. 15.000 TL'ye sıfır alabileceğin en iyi kart şu an da bu.
İkinci el almayı düşürsen bu fiyat bandında 6900 XT bulabilirsin. İkinci ele girmem diyorsan Sinerji'den 7700 XT 2K oyunlarda işini gayet görecektir.

Sapphire markası ekran kartları kullandım daha önce özellikle WattMan ve ısı konusunda başım çok ağrıdı.

Sapphire markası ekran kartları kullandım daha önce özellikle WattMan ve ısı konusunda başım çok ağrıdı.

Yıllardır Sapphire kullanırım. Eskiden sosyalde Sapphire'e karşı büyük bir ön yargı vardı ama şunu göz önünde tutmak lazım. Sapphire sadece AMD ekran kartılarını üretiyor ve RX6000 serisiyle beraber bu sorunların çoğunu aşmış durumda. RX 470 ve RX 570 kullanırken bende sorunlarla karşılaşıyordum. Fakat 6000 serisine geçtiğimden beri hiçbir problem yaşamadım. Hala daha kullanıyorum ve sosyalde takip ediyorum sorun yaşayana çok fazla rastlamadım. Yine de sizin tercihiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı