XFX RX 6800 vs PowerColor RX 6800

Arkadaşlar selam, 2K monitörüm var iki ekran kartı arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? 2K'da oyun oynatır mı? Beklentim Ultra ve yüksek ayarlarda hikaye tabanlı oyunlar.
İşlemci: Ryzen 5 5600X.
RAM: 8+8 16 GB.
Ekran kartı:
Şu an ASUS Dual RTX 3050 o8GB modeli var satmayı düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2361829
Dragon versiyonu Devil versiyonunun muadilidir. Devil modeli ile evlenebileceğini varsayarsak, alınır. (NVIDIA'ya geçerse ben evleneceğim)

Diğeri sıfır ise onu alın. Hepsiburada'da falan ikinci el satışı başlamış demek.

Hepsiburada üzerinden ikinci el ürünü sıfır diye satan bir satıcı. Ks'nin attığı iki kartıda aynı satıcı satıyor. Yani ikisi de ikinci el. Fiyatları da aynı koymuş fark ettiniz mi? Halbuki red Dragon modeli daha premium modellerden.

Arkadaşlar selam, 2K monitörüm var iki ekran kartı arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? 2K'da oyun oynatır mı? Beklentim Ultra ve yüksek ayarlarda hikaye tabanlı oyunlar.
İşlemci: Ryzen 5 5600X.
RAM: 8+8 16 GB.
Ekran kartı:
Şu an ASUS Dual RTX 3050 o8GB modeli var satmayı düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2361829
Bazı arkadaşlar Red Dragon modelini Red Devil kalitesinde zannediyor fakat öyle değil, hatta Red Dragon'a Red Devil yazanlar bile olmuş. Red dragon çok eski bir model RX 500 serisinde kullanılıyordu bunu bilerek alın .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı