Elektronik XFX RX 6800 XT Speedster SWFT 319 3 fanlı 16.000 TL

Senin gibi insanlar ikna etti şanssızlığına gelmiş bir kere daha al NVIDIA'ya para verme. Kanka aldığın kartta sorun var şans ver kanki. Dediler kandım aldım pişman da oldum.
Bir kere hata yaparsan hata... Vallaha dediğim gibi kartı taktım driver yükledim, her gelen güncellemeyi de direkt yüklüyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. AMD tarafından fonlanmıyorum da gelip burada AMD övünce bir fayda da görmüyorum. Ha 4070S ile 7800XT aynı fiyatta olsaydı ya da %10-%15 gibi bir fark olsaydı tabi ki 4070S alırdım ama ben kartımı aldığım dönemde 4070'ler 21k civarındaydı. Ben 18.500'e hem de vade farksız 6 taksit ile 2 ay erteleme ile bu kartı aldım. 4070'i almış olsaydım vade farkıyla 24-25k'ya geliyordu.

Nitro+ almışsın galiba güzel kart.

Bir kere hata yaparsan hata... Vallaha dediğim gibi kartı taktım driver yükledim, her gelen güncellemeyi de direkt yüklüyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. AMD tarafından fonlanmıyorum da gelip burada AMD övünce bir fayda da görmüyorum. Ha 4070S ile 7800XT aynı fiyatta olsaydı ya da %10-%15 gibi bir fark olsaydı tabi ki 4070S alırdım ama ben kartımı aldığım dönemde 4070'ler 21k civarındaydı. Ben 18.500'e hem de vade farksız 6 taksit ile 2 ay erteleme ile bu kartı aldım. 4070'i almış olsaydım vade farkıyla 24-25k'ya geliyordu.

Ha beyaz olan pure biraz ince ama yinede güzel.

Ben diyorum ki kullandığım bütün kartlar sorunluydu diyorum sen diyorsun algıya itiyorsun. 6000 serisi 3 kart kullandım arkadaşlarım da kullandı hepsi sorunlu. Googleye yaz hep sorun hep sorun. Sen de sorun var diye kart sorunsuz olmuyor. Bende sorun var diye sorunsuz olmuyor. Burda konuya mesaj atan 10- 15 kişi de sorun yok diye sorunsuz değil. Aksina o kadar çok insan şikayet ediyor ki bakın araştırın. Yoksa kimse özürlü değil Nvdia'ya fazladan veriyor. Anladın?
Evet aynen öyle diyorum. Yaptığın da odur. Hele ki hepsi sorunlu diyorsan mevzu inandırıcılıktan çok uzağa gidiyor. Aynı şekilde sende sorun oldu diye amd sorunlu olmuyor. 6000 serisinden bu kadar memnun insan varken dediğin gibi 10-15 kişinin aksi görüşü kaideyi bozmaz. Ben gayet iyi anlıyorum esas sen anla.

Bu yorumu fotoğraflayıp AMD ye yollasan onlar bile inanmaz, abartmayalım.
Ben de inanmıyorum zaten çünkü canlı kullanıcıyım. Yorumumu benim yerime fotoğraflayıp gönderebilirsin bir mahsuru yok.

Ben de inanmıyorum zaten çünkü canlı kullanıcıyım. Yorumumu benim yerime fotoğraflayıp gönderebilirsin bir mahsuru yok.
Senin sorun yaşamamış olman hiç sorun olmadığı anlamına gelmiyor ki. Kendin bir türkü tutturmuşsun onu söylüyorsun başka bir şey dediğin yok. Genel konuşuyorum ben.

Evet internette bulunan 3483483483483438 milyon tane web sitesinin analizini yapacağım neden? Bir kart alıp bozulduğu halde ikincisini aldığını sonra o da bozulunca üçüncü kartı aldığını iddia eden bir arkadaşa haklı çıkmak için.
Bunu demeyi unutmuşum. Amd o kadar sakattı madem arkadaş ve arkadaşları ısrarla almaya devam etmiş.

Senin sorun yaşamamış olman hiç sorun olmadığı anlamına gelmiyor ki. Kendin bir türkü tutturmuşsun onu söylüyorsun başka bir şey dediğin yok. Genel konuşuyorum ben.
Ne türküsü uzun hava mı okuyoruz burada. Laf anlatamıyoruz okuduğunu anla ben amd kartlar sıfır sorunsuz demiyorum fabrikasyon bir hata olur kusur olur yani bu hepsinde olur. Arkadaş sorun yaşamış ben yaşamadım. Yaşamadım la işte. Amd nin geçmişte adı çıkmış dokuza inmez sekize. Bitti gitti. Bana göre amd nin en büyük kusuru yazılımda herşeye müdahaleye izin vermesi. Nvidia gibi sade olacak ota püsüre müdahaleye izin vermeyecek. Ben kurarım öyle kalır kafam rahat.

Son düzenleme:
Bunu demeyi unutmuşum. Amd o kadar sakattı madem arkadaş ve arkadaşları ısrarla almaya devam etmiş.

Ne türküsü uzun hava mı okuyoruz burada. Laf anlatamıyoruz okuduğunu anla ben amd kartlar sıfır sorunsuz demiyorum fabrikasyon bir hata olur kusur olur yani bu hepsinde olur. Arkadaş sorun yaşamış ben yaşamadım. Yaşamadım la işte. Amd nin geçmişte adı çıkmış dokuza inmez sekize. Bitti gitti. Bana göre amd nin en büyük kusuru yazılımda herşeye müdahaleye izin vermesi. Nvidia gibi sade olacak ota püsüre müdahaleye izin vermeyecek. Ben kurarım öyle kalır kafam rahat.
Yukarda 6 serisi sorunsuz yazmışsın. Şimdide sıfır sorunsuz demiyorum diyorsun, ona istinaden yazdım. Sinirlenmene gerek yok :D

Yukarda 6 serisi sorunsuz yazmışsın. Şimdide sıfır sorunsuz demiyorum diyorsun, ona istinaden yazdım. Sinirlenmene gerek yok :D
Sorunsuz deyince bir tanesinde bile sorun çıkmaz anlamı çıkmaz. Sorunsuzluk GENEL TABİRDİR. Yani fabrikasyon veya kullanıcı hatası olamaz mı. Ben de bunu söyledim zaten dedim ki sen sorun yaşamış olabilirsin ama bu amd yi kötü yapmaz. Aynısını nvidia için de söyledim. İlla cımbızla laf çekeceksiniz. Yine diyorum 6000 serisi sorunsuzdur.

Yok vallaha sinirlenmedim Kuran çarpsın. Sadece yanıt vermek istedim ok.

Bende 3 ay öncesine kadar sizin gibi düşünüyordum sırf bunu test etmek için cesaretimi toplayıp AMD kart aldım. Çünkü sıkıntı yaşasam da hem teknolojik bilgime hem de avukatıma güvendiğimden dolayı bu topa girdim.

3060 Ti'dan RX 7800XT'ye geçtim. Ekran kartını taktım, eski sürücüleri silip AMD driverlarını kurdum ve ne optimizasyon sıkıntısı ne coilwhine ne herhangi bir optimizasyon sıkıntı hiçbir sıkıntı yaşamadan her oyunda Ultra 2K 120+ FPS alıyorum. Hatta ekran kartı o kadar ısınmıyor ki fan sesini duymuyorum, bazen döndüğünden emin olmak için eğilip fanlara bakıyorum dönüyor mu diye. Uzun lafın kısası inanılmaz memnunum.

Sizin adiniza sevindim.
Ben RX 5704 GB kullanicisiyim.
Kartı 2019 Mayıs'ta aldım ve o zaman Windows 7 kullanıcısıydım.
Ve neredeyse WattMan hatası hiç almiyordum.
Karti da herkese tavsiye ediyordum.
Ancak son 6 7 aydır çok sık WattMan alıyorum ve maalasef olumsuz kanaat olustu.

Bende 3 ay öncesine kadar sizin gibi düşünüyordum sırf bunu test etmek için cesaretimi toplayıp AMD kart aldım. Çünkü sıkıntı yaşasam da hem teknolojik bilgime hem de avukatıma güvendiğimden dolayı bu topa girdim.

3060 Ti'dan RX 7800XT'ye geçtim. Ekran kartını taktım, eski sürücüleri silip AMD driverlarını kurdum ve ne optimizasyon sıkıntısı ne coilwhine ne herhangi bir optimizasyon sıkıntı hiçbir sıkıntı yaşamadan her oyunda Ultra 2K 120+ FPS alıyorum. Hatta ekran kartı o kadar ısınmıyor ki fan sesini duymuyorum, bazen döndüğünden emin olmak için eğilip fanlara bakıyorum dönüyor mu diye. Uzun lafın kısası inanılmaz memnunum.

Son birkaç ayda çok sık WattMan alınca fikrim değişti.
Eskiden böyle düşünmüyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı