XFX RX590 Fatboy arızası

RX 590 8 GB'ı kullanacak kadar güçlü değil. Hocam VRAM de, bit sayısı da neredeyse hiç önemli değil. Performansta 1660 Super alır.

Bit sayısı ve VRAM kart yongalarının yanında o kadar önemsiz detaylar ki. Gözünüz kapalı 1660S kullanmayı seçin. Hem performans hem de sorunsuzluk olarak RX serisinden 1 2 klasman ötede gibi. Aşağıdaki videoda da performansı incelersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu anda mesaj yazdılar bana bana şöyle teklif sunuldu benim ekran kartım RX590 8 GB bana şunları sundu tekrardan PNY GeForce GTX 1660 Super Dual Fan veya aradaki 1500TL farkı verirsem bana XFX AMD Radeon RX 5700 XT THICC III Ultra bunu vereceğini söyledi
RX 590 8 GB'ı kullanacak kadar güçlü değil. Hocam VRAM de, bit sayısı da neredeyse hiç önemli değil. Performansta 1660 Super alır.
1500TL farkı verirsem bana XFX AMD Radeon RX 5700 XT THICC III Ultra bunu vereceğini söyledi

İşlemciniz nedir? İşlemci yeterince güçlüyse aşırı güzel bir teklif bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…