Ama şöyle bir sorun var benim ekran kartım RTX 590 8 GB Bit değeri 256 ama onların bana gönderdikleri ekran kartının Bit değeri 192 ve 6 GB bunlar sorun olur mu onu bilemedim
bit değerleri aynı değil ama benimki yüksek bunların gönderdikleri düşük bunda biraz tedirgin oldum
Bit sayısı ve VRAM kart yongalarının yanında o kadar önemsiz detaylar ki. Gözünüz kapalı 1660S kullanmayı seçin. Hem performans hem de sorunsuzluk olarak RX serisinden 1 2 klasman ötede gibi. Aşağıdaki videoda da performansı incelersiniz.
Bit sayısı ve VRAM kart yongalarının yanında o kadar önemsiz detaylar ki. Gözünüz kapalı 1660S kullanmayı seçin. Hem performans hem de sorunsuzluk olarak RX serisinden 1 2 klasman ötede gibi. Aşağıdaki videoda da performansı incelersiniz.
Şu anda mesaj yazdılar bana bana şöyle teklif sunuldu benim ekran kartım RX590 8 GB bana şunları sundu tekrardan PNY GeForce GTX 1660 Super Dual Fan veya aradaki 1500TL farkı verirsem bana XFX AMD Radeon RX 5700 XT THICC III Ultra bunu vereceğini söyledi
Şu anda mesaj yazdılar bana bana şöyle teklif sunuldu benim ekran kartım RX590 8 GB bana şunları sundu tekrardan PNY GeForce GTX 1660 Super Dual Fan veya aradaki 1500TL farkı verirsem bana XFX AMD Radeon RX 5700 XT THICC III Ultra bunu vereceğini söyledi
1500TL farkı verirsem bana XFX AMD Radeon RX 5700 XT THICC III Ultra bunu vereceğini söyledi
Bak darboğaz yapabilir bu işlemci. Yine de ben +1500 TL verip öylesine aşırı güçlü bir kartı alırdım. O ekran kartının dengi 2070. Yani siz düşünün 1660 Super ile arasında ne kadar fark var. Darboğaz yapmasına rağmen 1500 TL verir 5700 XT alırım ben.
Bütçeniz varsa 1500 verip almaya değer. Darboğaz olsa bile yine de aşırı derecede performans farkı alırsınız. O kart ikinci elde bile 6000-6500 civarına satılıyor.