XFX RX590 Fatboy arızası

Ama şöyle bir sorun var benim ekran kartım RTX 590 8 GB Bit değeri 256 ama onların bana gönderdikleri ekran kartının Bit değeri 192 ve 6 GB bunlar sorun olur mu onu bilemedim

bit değerleri aynı değil ama benimki yüksek bunların gönderdikleri düşük bunda biraz tedirgin oldum
RX 590 8 GB'ı kullanacak kadar güçlü değil. Hocam VRAM de, bit sayısı da neredeyse hiç önemli değil. Performansta 1660 Super alır.

Bit sayısı ve VRAM kart yongalarının yanında o kadar önemsiz detaylar ki. Gözünüz kapalı 1660S kullanmayı seçin. Hem performans hem de sorunsuzluk olarak RX serisinden 1 2 klasman ötede gibi. Aşağıdaki videoda da performansı incelersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bit sayısı ve VRAM kart yongalarının yanında o kadar önemsiz detaylar ki. Gözünüz kapalı 1660S kullanmayı seçin. Hem performans hem de sorunsuzluk olarak RX serisinden 1 2 klasman ötede gibi. Aşağıdaki videoda da performansı incelersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu anda mesaj yazdılar bana bana şöyle teklif sunuldu benim ekran kartım RX590 8 GB bana şunları sundu tekrardan PNY GeForce GTX 1660 Super Dual Fan veya aradaki 1500TL farkı verirsem bana XFX AMD Radeon RX 5700 XT THICC III Ultra bunu vereceğini söyledi
RX 590 8 GB'ı kullanacak kadar güçlü değil. Hocam VRAM de, bit sayısı da neredeyse hiç önemli değil. Performansta 1660 Super alır.
1500TL farkı verirsem bana XFX AMD Radeon RX 5700 XT THICC III Ultra bunu vereceğini söyledi

Şu anda mesaj yazdılar bana bana şöyle teklif sunuldu benim ekran kartım RX590 8 GB bana şunları sundu tekrardan PNY GeForce GTX 1660 Super Dual Fan veya aradaki 1500TL farkı verirsem bana XFX AMD Radeon RX 5700 XT THICC III Ultra bunu vereceğini söyledi

1500TL farkı verirsem bana XFX AMD Radeon RX 5700 XT THICC III Ultra bunu vereceğini söyledi
İşlemciniz nedir? İşlemci yeterince güçlüyse aşırı güzel bir teklif bu.

AMD Ryzen 5 2600​

Bak darboğaz yapabilir bu işlemci. Yine de ben +1500 TL verip öylesine aşırı güçlü bir kartı alırdım. O ekran kartının dengi 2070. Yani siz düşünün 1660 Super ile arasında ne kadar fark var. Darboğaz yapmasına rağmen 1500 TL verir 5700 XT alırım ben.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı