Merhaba arkadaşlar 10.dk önce 9.847 liraya stokta vardı sepete eklemek istedim stokta kalmadı diyor. Peki XFX ekran kartları nasıldır soğutması iyi mi sıkıntı çıkarır mı alınır mı sizce? Tavsiyeniz bekliyorum.
Alınır AMD ekran kartı kanadında XFX güzel kullanıcı geri bildirimleri olan bir marka. Garanti durumu nasıl oluyor onu bilemiyorum, sormanızda fayda var.Merhaba arkadaşlar 10.dk önce 9.847 liraya stokta vardı sepete eklemek istedim stokta kalmadı diyor. Peki XFX ekran kartları nasıldır soğutması iyi mi sıkıntı çıkarır mı alınır mı sizce? Tavsiyeniz bekliyorum.
Eki Görüntüle 1249296
Alınır AMD ekran kartı kanadında XFX güzel kullanıcı geri bildirimleri olan bir marka. Garanti durumu nasıl oluyor onu bilemiyorum, sormanızda fayda var.
Denemekten zarar gelmez, ne kadar fazla cevap alırsanız o kadar iyi olur sizin için.XFX RMA ile görüşsem olur mu sizce.
Teknolojide garantisiz ürün almayacaksın.
Newegg ürünlerinin 1 ay garantisi var sadece. XFX'in global garantisi de yok.
Ben EVGA hariç global garanti veren bir marka bilmiyorum ekran kartlarına. Emin olmak için siz görüşün XFX ile.Türkiye'de al diyorsun aldık diyelim peki Türkiye'de ki servisler onarmamak için kullanıcı hatası diye müşteriyi güzel bir şekilde mağdur ediyor.
XFX ile hiç görüştünüz mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.