XFX Speedster Swift 210 RX 6600 ekran kartı soğutması nasıl?

Alorshel

Hectopat
Daha fazla  
XFX'in bu model ekran kartını aldım ve sıcaklıklar tam yük altında 70'i geçmiyor fanları %40 ile çalışırken. Acaba XFX'in mi soğutması iyi yoksa RX 6600 zaten ısınmayan bir kart mı? Merak ettim çünkü XFX soğutması kötü diyen insan çok.

RX 6600 zaten çok ısınan bir kart değil ve XFX'in soğutması biraz abartılıyor.

XFX'in bu model ekran kartını aldım ve sıcaklıklar tam yük altında 70'i geçmiyor fanları %40 ile çalışırken. Acaba XFX'in mi soğutması iyi yoksa RX 6600 zaten ısınmayan bir kart mı? Merak ettim çünkü XFX soğutması kötü diyen insan çok.

Benim sıcaklığım stres testinde bile 65'i geçmiyor. XFX RX 6500 XT kullanıyorum.

70 derece normal RX 6600 için, ASUS Dual modelini eğer düzgün bir hava akışı olan bir kasada kullanıyorsan tam yükte 57-58 derecelerde geziyor. Bunun sebebi RX 6600'ün güç tüketiminin düşük olması. XFX kurtarıyor bu kartta, sıkıntı yok.

Soğutması kötü değil, forumda çoluk-çocuk çok. Geçende de bir tanesi XFX QICK'e karşı ASUS Dual güzellemesi yapıyordu aralarında -7, 8dB ses ve -10C sıcaklık ile QICK modelinin daha iyi olmasına rağmen.

Maalesef hocam, dediğinize katılıyorum.

Soğutmada ses de çok önemli bir unsur.Bende de var aynı model sessiz çalıştığı için ısınabiliyor diğer kartlara göre ama 65 üstüne çıkmıyor çok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı