FPS per Watt kralıdır RX 6800.
12 GB versiyonu olan da 3060'dı değil mi?3060'ın 12 GB olması bu kartların 8 GB olması da trajikomik bir olay.
3 fanlı. Sadece ETH kazacaksanız en fazla 130w civarında toplam tüketimi (duvardan çekilen diye tabir edilen) olacağını varsayarsak çekirdeği soğutma konusunda hiç problem yaşamazsınız hatta gayet serin çalışır. Bellekler için bişey diyemiyorum. Kullanılan termal padler iyi ve düzgün yerleştirilmişlerse çok ısınmaz. 80 derece altında rahatlıkla tutarsınız.Soğutması nasıldır mining için?
3 fanlı. Sadece ETH kazacaksanız en fazla 130w civarında toplam tüketimi (duvardan çekilen diye tabir edilen) olacağını varsayarsak çekirdeği soğutma konusunda hiç problem yaşamazsınız hatta gayet serin çalışır. Bellekler için bişey diyemiyorum. Kullanılan termal padler iyi ve düzgün yerleştirilmişlerse çok ısınmaz. 80 derece altında rahatlıkla tutarsınız.
Ne kartlar gördüm aynı parti numarasına sahip olmasına rağmen aynı frekans ve gerilimlerde aynı çekirdek sıcaklıklarında 20 dereceye yakın bellek sıcaklık farkları vardı.
Bellek işine eğer termal pad değiştirmeyecekeniz şans gözüyle bakıyorum.
6600 konusu sandım. Alacağım artık elim ayağım titriyor o yüzden. İndirim köşesini yenileyip duruyorum.
"RTX 3070 ve RTX 3070 Ti'a para verilmez" deyince de şeytan taşlar gibi taşlıyorlar.UA5 ile 2K'da bile 8 GB VRAM yetmeyecek yakında.
3070 Ti'dan daha güçlü performans olarak ve VRAM'i de çok daha fazla.
ben aldım i7 14700k z790mainboard sistemde kullanıyor, fps oyunları oynuyorum , en yüksek ayarlarda full fps alıyorum ( online testlerde 430-470 gösteriyor ama monitörüm 165hz )6600 konusu sandım. Alacağım artık elim ayağım titriyor o yüzden. İndirim köşesini yenileyip duruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.