XG2405 monitör renk soluk görünüyor

Arkadaşlar merhaba. XG2405 monitör ile MSI 1050-TI ikilisini kullanıyorum. Bugün başıma ilginç bir olay geldi. Masaüstüne görüntü gelirken bir anda siyah soluk renk atıyor. Monitör ayarlarını sıfırlıyorum düzeliyor fakat bilgisayarı kapatıp yeniden açtıktan sonra tekrar aynı olay oluyor. Monitörü başka bir bilgisayarda denedim problem olmadı. Sizce monitörde mi problem var ekran kartında mı? Ona göre garantiye yollayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantıyla da alakası olabilir ben hdmi girişinden bağlayınca aşırı parlak bi görüntü veriyo üstelik parlaklığı ayarlasam bile pc kapanıp açılınca yine aynısı oluyo ama dvi girişine takınca sorun yok renkler parlaklık normal.

Ekran kartının görüntü çıkışında veya yeni sistemde aynı kabloyu kullanmadıysanız kabloda bir şey olabilir.
Çünkü görüntü monitör menüsünden düzeltilebildiğinden donanımda sıkıntı olması zor gibi geliyor.

Hocam HDR kapalı. Şuan DDU ile kart sürücüsünü kaldırdım. Sürücü yüklü değilken çözünürlük normalken masaüstüne geldiğinde soluk siyah bir renk atmadı. Sürücüyü yükleyip tekrar bilgilendireceğim. Arkadaşlar sürücüleri kaldırıp yükledikten sonra sorunum çözüldü. Kartın 1 yıl garantisi daha var. Geçen sefer mavi ekran vermişti. Ekran kartından yaptığını çözdüm. Sizce garantiye yollamaya gerek var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı