XG2405 vs. V42V8A

BBayraktar

Decapat
Daha fazla  
Selam herkese. Sistemime bir monitör bakıyorum. Şu an 18.5 60Hz 720P VGA girişli bir monitör kullanıyorum. Ekran kartım RX570 4 GB. 144Hz 75Hz arasında kaldım. Genel olarak günlük işlerde, oyun ise CS:GO, ETS 2, GTA V oynuyorum. Hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım. Profesyonel oyuncu değilim. Sistemde güncelleme düşünmüyorum. Öneri yazarsanız severim bugün almayı düşünüyorum. Aradaki 775 TL'ye değer mi?

Kuponla 1675E geliyor.

Bu ise 900E geliyor.

Değer, almışken kaliteli bir ürün almakta fayda var. Aşağıdakine de bakabilirsiniz eğer 1700 lira vermek istemiyorsanız.

Nasıl bir kupon kullandığınızı bilmediğim için hem N11 hem de Trendyol'dan attım.

Öncelikle teşekkürler. Şöyle söyleyeyim sürekli oyun oynayan birisi değilim. Oynadığımda ise profesyonel bir şekilde oynamıyorum. Açıkçası bugüne kadar 60 hz vga kullandım. Benim için görüntü kalitesi önemli. Sistemde 144 fps ve üstü aldığım oyun ise CS:GO. Bu yüzden çok kararsız kaldım.
Biraz geç de olsa amazondan XG2405 aldım 1597TL'ye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı