Xiamoi Redmi Note 6 Pro vs. Mi A2

@BERWAR O telefonu görmüştüm ancak tasarımı pek hoşuma gitmedi niyeyse, o yüzden bulaşmadım ona. Neyse umarım Note 6 PRO üzmez beni.

O konuda haklısınız birisinin oyun performansı iyi olur bataryası kötü olur, diğerinin bataryası iyi olur ama muadillerin altında bir oyun performansı olur gibi şeyler. Zaten bu bütçeyle fazla bir şey beklememek lazım.
 
Değerlendirmesini yaptığınız her iki telefonda 1700 TL civarında sanıyorum, Mi 8 Lite üzerine de yorum alın belki arada fiyat farkını vermeye değecek kadar performans farkı da vardır.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı