Xiaomi 11T Netflix indirilmiyor

RichiNixon

Hectopat
Katılım
5 Şubat 2020
Mesajlar
148
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 2 gün önce yurt dışı cihazı aldım. Sanırım cihaz daha önceden açılmış çünkü açılma ekranında açık bir kilit işareti vardı. Yani Bootloader kilidi açık. Sanırım satıcısı Çin ROM yerine global ROM yüklemek için bunu yaptı bir fikrim yok. Telefonda çift SIM kart yuvası olduğu için henüz IMEI attırmadım ve süresi bitene kadar IMEI'siz kullanmak istiyorum. Google Play'e girdiğimde Netflix indiremedim. Ayarlar kısmında Play Protect yazısının altında cihaz sertifikslı değil yazıyordu. O yüzden Netflix bu cihazla uyum değil diyordu.
 
Magisk'in ne olduğu hakkında pek bir fikrim yok hocam ama IMEI atıldığında düzelecekse kendim pek müdahale etmeyi düşünmüyorum.
 
Magisk'in ne olduğu hakkında pek bir fikrim yok hocam ama IMEI atıldığında düzelecekse kendim pek müdahale etmeyi düşünmüyorum.

OEM kilidi açık olduğuna göre zaten IMEI atılmıştır. Magisk bir root yöneticisidir.

Telefon bölgesini Endonezya falan yapın. Get Apps uygulamasından indirin ya da APK indirin.
 
Ben açmadım geliştirici ayarlarına baktığımda kilit zaten açık yazıyordu. Telefonu yeniden başlattığımda da ekranda açık kilit işareti vardı.
 
Forumda cihazı sertifikalı yapma yolu vardı. Onun dışında cihaz safetynet kontrolünden geçerse netflixi indirebilirsin. Benim cihazımda custom rom var google play'den direk indirebiliyorum netflixi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı