Xiaomi 12t alınır mı?

Bütçe biraz yükselirse 11t Pro da tercih edebilirsiniz bunların yanında S22 ve S23 de mevcut.
S21FE batarya olarak berbat bir telefondur bu arada haberiniz olsun.

@Sloty dostum S21FE batarya açısından berbat bir telefondur niye zoruna gidiyor ısınmadan şikayetçi birine Excalibur laptop önermek kadar saçma.

Son düzenleme:
Alınmaz hocam 3 gün sonra telefonda kasma donma var diye konu açarsınız ayrıca arayüz çöp ötesi kamera berbat paranızı çöpe atmış olursunuz 10 dakika oyundan sonra eliniz yanar kasmaya başlar önerim onun yerine tavsiyem bütçeyi arttırıp S22 almanız sizi asla pişman etmez bütçe artmaz ise gönül rahatlığı ile S21 FE alabilirsiniz.

Hocam siz başka bir cihazdan bahsediyorsunuz sanırım 12t de soğutma sistemi var çok serin çalışıyor yonga setide çok güçlü ne donmasından bahsediyorsunuz.

Doğrudur, kamera ve video performansı ortalamadır. İşlemcisi bu yılın damgasını vurmuş işlemcilerden biri ve gayet serin ve stabil çalışıyor. Bu biraz sizin seçiminize bağlı. Normalde o kadar bütçeye çıkabiliyorsanız ben S22 önerirdim fakat karar sizin. Telefonu çok yıpratmadan uzun yıl götürecektir. 12T'ye dair sorularınız varsa alabilirim.

Bende öyle düşünüyorum. Sonuçta S21 FE de Exynos işlemci var sorunlu olmasa da uzun kullanımda 12t daha mantıklı bence. S21 de soğutma sistemide yok. 12tnin bu konular hakkında başarılı olduğunu düşünüyorum. Kolay yipranmaz bence de👍

Alınır ama S22 daha güçlü işlemci ve daha iyi kamera ile geliyor. Şahsen S22 varken almazdim.

Hocam S22 hem bütçemi aşıyor hem de o kadar para verip 3 saat ekran süresi almak istemiyorum şahsen.

Hocam siz başka bir cihazdan bahsediyorsunuz sanırım 12t de soğutma sistemi var çok serin çalışıyor yonga setide çok güçlü ne donmasından bahsediyorsunuz.

Bende öyle düşünüyorum. Sonuçta S21 FE de Exynos işlemci var sorunlu olmasa da uzun kullanımda 12t daha mantıklı bence. S21 de soğutma sistemide yok. 12tnin bu konular hakkında başarılı olduğunu düşünüyorum. Kolay yipranmaz bence de👍

Vallahi hocam karar sizin ancak 1 ay sonra telefonda kasma var diye konu açarsanız ben demiştim derim Xiaomi piyasadaki en kronik sorunlu cihazları üreten bir frimadır ne ürünleri kalitelidir ne de markanın kendisi.

S21FE veya S22 alın.

Hocam biraz daha sebeplerini açıklayabilirseniz güzel olur.

Vallahi hocam karar sizin ancak 1 ay sonra telefonda kasma var diye konu açarsanız ben demiştim derim Xiaomi piyasadaki en kronik sorunlu cihazları üreten bir frimadır ne ürünleri kalitelidir ne de markanın kendisi.

Hocam 4 yıldır Redmi Note 8 kullanıyorum öyle aman aman bir kasma yok bu yorumunuza çok katılmıyorum. Bahsettiğimiz cihaz çok güçlü verilere göre böyle durumlarla kolay karşılaşılmaz.

Hocam biraz daha sebeplerini açıklayabilirseniz güzel olur.

Samsung piyasadaki en iyi ekran üreticisidir Telefonları kalitelidir Çin malı fason üretim değildir Ekranları nettir donma kasma yapmaz 1 güncelleme sonrasında telefon mahvolmaz arayüz güzeldir kamera güzeldir daha sayayım mı hocam

Samsung piyasadaki en iyi ekran üreticisidir telefonları kalitelidir Çin malı fason üretim değildir ekranları nettir donma kasma yapmaz 1 güncelleme sonrasında telefon mahvolmaz arayüz güzeldir kamera güzeldir daha sayayım mı hocam.

Hocam 12tnin ekranıda kötü değil keşke telefon hakkında bilginiz olupta öyle yorum yapsaydınız. HDR 10+ var ve 68 milyar renk gibi etkenler var. Bu telefonda kasma donma yapacak bir cihaz değildir kolay kolay.

Hocam S22 hem bütçemi aşıyor hem de o kadar para verip 3 saat ekran süresi almak istemiyorum şahsen.
3 saat mi? Abartmayın, mobil veride 4-4,5 saat alıyorsunuz.
WIFI'da bu süre 6 saati aşıyor.
Bir de AoD kapatırsanız süre daha da uzayacaktir.
Hala yeterli değil derseniz daha güçsüz SoC ve daha kötü kameralı 12T alabilirsiniz.
Hocam 12T'nin ekranı da kötü değil keşke telefon hakkında bilginiz olupta öyle yorum yapsaydınız. HDR 10+ var ve 68 milyar renk gibi etkenler var. Bu telefonda kasma donma yapacak bir cihaz değildir kolay kolay.
Ekranı kötü değil katılıyorum ama insan gözü 10 milyon rengi ayırt edebiliyor. Yani 68 milyar önemli bir etken değil.
S serisine göre daha kötü panele sahip olduğu doğru ama ciddi bir fark göremezsiniz.

3 saat mi? Abartmayın, mobil veride 4-4,5 saat alıyorsunuz.
WIFI'da bu süre 6 saati aşıyor.
Bir de AoD kapatırsanız süre daha da uzayacaktir.
Hala yeterli değil derseniz daha güçsüz SoC ve daha kötü kameralı 12T alabilirsiniz.

Ekranı kötü değil katılıyorum ama insan gözü 10 milyon rengi ayırt edebiliyor. Yani 68 milyar önemli bir etken değil.
S serisine göre daha kötü panele sahip olduğu doğru ama ciddi bir fark göremezsiniz.
Hocam 3 saat alanda var forumda görmüştüm. Yani 4.5 saatinde iyi bir süre olduğunu düşünmüyorum şahsen.

Paneline baktınız mi hiç hocam cihazın
Fazla önem verdiğim bir etken değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı