Xiaomi 12t alınır mı?

Hocam 3 saat alan da var forumda görmüştüm. Yani 4.5 saatin de iyi bir süre olduğunu düşünmüyorum şahsen.
4 saat demek günün 1/6'sı. Yani günün bu kadarını ekranda geçiriyorsanız siz bilirsiniz, itiraz etmek haddim olmaz.
8 Gen 1 ve ISOCELL GN5 için değerdi açıkçası. Hala yetersiz diyorsanız Mi serisi güzel seridir. 12T alabilirsiniz. Islemcisi Dimensity 8100 mobil tarafında gördüğüm en kararlı SoC olabilir.

Samsung piyasadaki en iyi ekran üreticisidir telefonları kalitelidir Çin malı fason üretim değildir ekranları nettir donma kasma yapmaz 1 güncelleme sonrasında telefon mahvolmaz arayüz güzeldir kamera güzeldir daha sayayım mı hocam.

Bunu garantisini nasıl verebilirsiniz ki ben kasan Note 20 Ultra 5G gördüm. Her cihaz bir güncelleme sonrası kasabilme gibi durumlar gözlemlenebilir. Söyledikleriniz tamamen abartıdan ibaret. Hatta ona kalırsa Xiaomi bazen parçalarını Samsung'tan alıyor. Ben biraz fanboyluk sezdim ama olsun. İnsanız sonuçta, bazen bir markayı üstün tutabiliriz.

Bunu garantisini nasıl verebilirsiniz ki ben kasan Note 20 Ultra 5G gördüm. Her cihaz bir güncelleme sonrası kasabilme gibi durumlar gözlemlenebilir. Söyledikleriniz tamamen abartıdan ibaret. Hatta ona kalırsa Xiaomi bazen parçalarını Samsung'tan alıyor. Ben biraz fanboyluk sezdim ama olsun. İnsanız sonuçta, bazen bir markayı üstün tutabiliriz.
Korkarim hala Redmi ve Mi serisini karıştıranlar var.

Ya bana göre kalitesiz hocam 1 senelik kullanım sonrasında tanıdıklarım telefonuu yerden yere vurarak parçaladılar satmadılarda yani sinirden artık tabii dediğiniz gibi herkesin kendi tercihidir hocam.

Hocam 3 saat alanda var forumda görmüştüm. Yani 4.5 saatinde iyi bir süre olduğunu düşünmüyorum şahsen.

Fazla önem verdiğim bir etken değil.

4.5 saat bence de yeterli. Evet, bir telefon için beklentinin altında olabilir ama o kadar kötü sayılacak bir değer değil.

Ya bana göre kalitesiz hocam 1 senelik kullanım sonrasında tanıdıklarım telefonuu yerden yere vurarak parçaladılar satmadılarda yani sinirden artık tabii dediğiniz gibi herkesin kendi tercihidir hocam.

Redmi seriside kullandım mi seriside hiçbirinde 1 yılın sonunda kasma sorunu yaşamadım Samsung telefonda kullandım onda da yaşamadım markalara göre değil modellere göre öneri yapın.

Onun yerine Xiaomi 12 (8/256) alın. Kaliteli gayet hızlı cihaz uzun süre kullanılır. Amiral gemisi cihaz.
6.28 inç ekran. 67 watt şarj var. 30 dakikada Full şarj. 8 gen1 işlemci.
S22'den kamera dışında çok daha iyi cihaz. Kendim de kullanıyorum.

Hocam bütçeyi o kadar arttıramam maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı