Xiaomi 12T vs 11T Pro

Videoya baksan iyi edersin o halde :D.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun performansı ile arayüz ve kullanım ömrü aynı şey değil. S22 Ultra'nın içerisinde Dünya'nın en güçlü işlemcilerinden birisi olan 8 Gen 1 var ve S22 Ultra'nın paneli 2K+, Genshin gibi bir oyunu Ultra grafiklerde 40-50 FPS oynatması çok normal, söz konusu 2K çözünürlük. 13 Pro Max'in 1080p+ ekranı var.

Oyun performansı ile arayüz ve kullanım ömrü aynı şey değil. S22 Ultra'nın içerisinde dünya'nın en güçlü işlemcilerinden birisi olan 8 gen 1 var. S22 Ultra'nın 2K+ ekranı var, genshin gibi bir oyunu Ultra grafiklerde 40-50 FPS oynatması çok normal, söz konusu 2K çözünürlük. 13 Pro Max'in 1080p+ ekranı var.

Keşke 40 FPS bile alamıyor deseydin daha doğru olurdu.

Ve artı olarak içinde dünyanın en güçlü değil dünyanın en rezil işlemcilerinden biri olan Samsung üretimi 8 gen 1 var.

8+ gen 1 ile karıştırmayın yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çevremiz de hâlâ S9, S10 kullananlar var. Kaç yıllık amiral gemileri arayüzde takılma bile yok. One UI zamanla ve güncellemelerle yavaşlayan bir arayüz değil aksine eski amiral gemilerini ve giriş seviyesi donanımlı cihazları bile akıcı bir hâle getiren arayüz. Max 2 yıl sonra kasacak demişsin, şu an arayüzü takılan veya frame drop giren Galaxy S20 bulabilir misin?

@195602 Galaxy S9+ kullanıyor.
Maks 2 yıl?

S9 Plus 4 yaşında. Android 10 ile kullanıyorum gram bir kasma yok.
S10e 3 yaşında. 5 ay kullandım.
Android 12 aldı gram kasma yok. O boyuttaki bir cihazdan da pek performans beklenmez öyle yüksek oranda.

İki cihazı da kullanma fırsatım oldu ve bu yaşlarına rağmen hala akıcı.

Xiaomi iyi diyorsanız da sizi bloatware dolu, güncelleme desteği berbat olan bir markayla baş başa bırakayım siz kullananın @CesurBiri.

Xioami de kullanmış biri olarak söylüyorum bunu.

Ayrıca iPhone 11 (Pro ya da Pro Max serilerini demiyorum.) gibi cihazları övüp Samsung'u gömüyorsanız da gerçi çok diyecek bir şeyim de kalmıyor.

Keşke 40 FPS bile alamıyor deseydin daha doğru olurdu :D.
O oyun 13 Pro Max'de bile yer yer drop yiyor.

Attığın video çok eski, GoS yüzünden kötü performans veriyor olsa gerek. Şu an o servis pasif denilebilecek durumda.

+ Olarak ben 8 Gen 1'e Dünya'nın en güçlü işlemcisi demedim, en güçlü işlemcilerinden birisi dedim.

O zamanlar şunu yaparak çözebiliyordun ama şu an herhangi bir şey yapmana gerek yok:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Maksimum 2 yıl?

S9 Plus 4 yaşında. Android 10 ile kullanıyorum gram bir kasma yok.
S10e 3 yaşında. 5 ay kullandım.
Android 12 aldı gram kasma yok. O boyuttaki bir cihazdan da pek performans beklenmez öyle yüksek oranda.

İki cihazı da kullanma fırsatım oldu ve bu yaşlarına rağmen hala akıcı.

Xiaomi iyi diyorsanız da sizi bloatware dolu, güncelleme desteği berbat olan bir markayla başbakan bırakayım siz kullananın @CesurBiri.

Xiaomi de kullanmış biri olarak söylüyorum bunu.

Ayrıca iPhone 11 (Pro'ya da Pro Max serilerini demiyorum.) Gibi cihazları övüp Samsung'u gömüyorsanız da gerçi çok diyecek bir şeyim de kalmıyor.

Milattan kalma işletim sistemi ile kullanırsan benim iPhone 3G de kasmaz rahat ol. iPhone 8 Plus bile ikiye çok rahat katlar o telefonu. Xiaomi'nin yazılımına iyi demedim zaten :) bunu seçmiş madem bunu alsın diyerek onu önerdim. Sizin gibilerin geleceğini bileydim en başından bende oraya onu alma iPhone al diyerek fanboyluk yapardım. Yakınlık sensörü hataları pembe ekran sorunları yeşil ekran sorunları ölü pixel gibi sorunların dolu olduğu telefonu ben niye alayım? Gos kapalı oynayacaksam ben niye o telefonu alıp ayar yapmak zorundayım hani yazılım kusursuzdu :D?ben iPhone kasmasın diye ayar yaptığımı hayatta hatırlamıyorum. Gerçi ne beklersin ki ya klasik Android işte. Telefonun daha kurulumu bile bitmeden menüsünü tonlarca gereksiz uygulama ile doldurursun :D.

1080p 60 Hz olmasına rağmen onu bile kaldıramıyor üstelik gos bile kapalı şu droplara donmalara takılmalara bak ahaha :D.

2017 de çıkan 8 Plus'a yetişemeyen 2018 çıkışlı Snapdragon işlemcili " çok akıcı " olan S9 Plus üzgün :D.

1670167338974.png

1670167345480.png

Milattan kalma işletim sistemi ile kullanırsan benim iPhone 3G de kasmaz rahat ol. iPhone 8 Plus bile ikiye çok rahat katlar o telefonu. Xiaomi'nin yazılımına iyi demedim zaten :) bunu seçmiş madem bunu alsın diyerek onu önerdim. Sizin gibilerin geleceğini bileydim en başından bende oraya onu alma iPhone al diyerek fanboyluk yapardım. Yakınlık sensörü hataları pembe ekran sorunları yeşil ekran sorunları ölü pixel gibi sorunların dolu olduğu telefonu ben niye alayım? Gos kapalı oynayacaksam ben niye o telefonu alıp ayar yapmak zorundayım hani yazılım kusursuzdu :D?ben iPhone kasmasın diye ayar yaptığımı hayatta hatırlamıyorum. Gerçi ne beklersin ki ya klasik Android işte. Telefonun daha kurulumu bile bitmeden menüsünü tonlarca gereksiz uygulama ile doldurursun :D.

Mobil cihazlardan anlamayan, oyun performansı daha iyi olunca X cihazı Z cihazından daha iyi diyen birisin. Üstte attığın değerler birbirine çok yakın, kim cihazın tam gücünü kullanıyor ki.

1- 8 Plus sadece saf performans da S9 modelinden güçlü, (zaten işlemcinin tam gücünü kimse kullanmıyor, oyun performansları hemen hemen aynı) Panel, kamera ve amiral gemisi hissiyatı konusunda kim kimi katlıyor görüyoruz zaten.

2-GoS'u sadece attığın video zamanlarında kapatman gerekiyordu, şu an stabil bir şekilde oyun oynaman için herhangi bir ayar yapman gerekmiyor. Bunu üstte belirttim zaten

3-One UI, MIUI gibi TikTok gibi uygulamalarla beraber gelmiyor merak etmeyin. One UI, Android tarafının saf arayüzünden sonra OxygenOS'la beraber en hızlı ve en uzun ömürlü arayüzü.

4-Ölü pixel ve yeşil ekran gibi sorunlar S6, S7 ve S8 serilerinde nadir de olsa görülüyordu, S9 ailesine bununla ilgili önemli iyileştirmeler yaptılar ve S10 modelinde kökünden çözüldü.

Son olarak da kendi attığın videoyu izleseydin bari, 1 tane bile donma yok akıcı bir şekilde oynatıyor...

Son düzenleme:
4-ölü pixel ve yeşil ekran gibi sorunlar S6, S7 ve S8 serilerinde nadir de olsa görülüyordu, S9 ailesine bununla ilgili önemli iyileştirmeler yaptılar ve S10 modelinde kökünden çözüldü.

1670167600667.png

Patladım :D.
Yapılan o önemli iyileştirme :D.

Son olarak da kendi attığın videoyu izleseydin bari, 1 tane bile donma yok akıcı bir şekilde oynatıyor...

1 tane bile donma yok dediği o akıcılık :D.

Çok da şey...

Neyse. Daha kıyaslanacak şeyleri bilmiyorsunuz bizi gömmeye çalışıyorsunuz. iPhone 8 Plus örneği vermeniz de acınası. Hele hele 3G örneği daha da acınası.

Kara listeme hoş geldiniz.

Güle güle fanboy karalistene ne olur alma beni ya yalvarırım :D.

Yeni konular

Geri
Yukarı