Xiaomi 12T vs 11T Pro

Önceki telefonum Redmi K40 Gamingdi. (12/256) Dimesity hiçte hafife alınacak bir işlemci değil. 120 Hz ve Oled ekranla oyunlarda çok iyi performans almıştım. Eşimde Iphone 11 Pro var. Sadece kamerada önde olduğunu gördüm.

Saçma sapan marka takıntılarınızı bırakın mi 11t Pro ve mi 12t Pro çok üst seviye cihazlar.

Iki cihazın Türkiye fiyatlarında neden bu kadar fark mevcut ? 11T Pro daha pahalı. Anlamıyorum.
İşlemciler arasında fark da var. Birinde Dimensity 8100, birinde Snapdragon 888 var..
888 salt performans canavarıdır.

Belirli noktalarda ekran kalitesi fark ediyor bir de.

Pahalı olmalarının sebebi de bence Türkiye'ye nispeten Xiaomi garantili olarak az gelmeleri.

Yurtdışı alırsanız elbette daha ucuza gelir.

Bence Dimesity 8100 Ultra daha güçlü

Bence Dimesity 8100 Ultra daha güçlü
Ben hangisi daha güçlü diye bir yorum yapmamıştım.
Ama 888'in salt bir canavar olduğunu belirttim sadece.

Açıkçası ben konudan çekileyim istiyorum.
Gönlünüzde hangisini almak varsa onu alın derim.
Şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkürker cevaplar için saolun.

Snapdragon 888'in 8100'den daha verimsiz ve daha çok ısınıyor olduğu gerçeği (865'ten bile berbat durumda)

S7 1694 alıyor.
S9 ise 2400 alıyor, lütfen bir yerlerinizden sallamayın.

Son düzenleme:
(865'ten bile berbat durumda)

Saf performans ve yapay zeka konusunda fersah fersah önde. Termal olarak da 888 anormal ısınmıyor, özellikle performansa etki edecek kadar ısınmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…