irsuya
Kilopat
Daha fazla
Asla kaçak telefon almayı düşünmem kelimesini dahi etmem. 8 Gen 1'in biraz sıcak çalıştığını test videoları olsun başka yabancı inceleme kanalları olsun (hangileri unuttum, unutmasam link atardım) bahsetmişti. Çok çok ısınmadığı sürece benim için hiç sıkıntı değil ağır render yapmıyorum ağır oyunlar oynamıyorum sadece arka planda birden çok iş yapıyorum ve şu an kullandığım Redmi Note 9 Pro buna dayanamıyor. Büyük ihtimal daha yeni çıktığı için daha çok güncelleme alacak ve daha iyi işlemciye sahip olan S22 modelini alacağım. Samsung ekosistemini sevdiğim için de başka bir markaya yönelmem. Google Pixel telefonlar burada satılsa hiç düşünmeden Pixel 7 alacağım da burada yoklar. Yardımlarınız için teşekkür ederim.![]()
Pixel 7'de sürekli yeni sorunlar çıkıyor örneğin ekranı değişse parmak izi sensörü çalışmıyor, yurt dışında da berbat bir garanti servisi var. Satış rakamları bunu yeterince açıklıyor zaten, en mantıklı seçimi yaptınız hayırlı olsun. S22, iPhone 13'ten sonra en serin çalışan amiral gemisi, içiniz rahat olsun, aralarında da o kadar fazla fark yok.