Xiaomi 13 Pro vs Galaxy S23 Ultra

Xiaomi arayüzünün stok programlarında bile reklamlar var. Çöp bir arayüz sürekli takılma kasma. Programların stabilize için en son uğraştığı marka Xiaomi her programda deli gibi bug dolu.

5 yaşında mia3 cihaz var bende. Hiçbir sorunu yok halâ. Ne kasma ne donma. Daha rahat rahat uzun süre kullanılır durumda.
Reklam şikayetleri var olabilir de. Kapatılabilir şeyler. Ne mi A3 de ne de Xiaomi 12 de böyle bir sıkıntı olmadı.
Şu an yine Xiaomi 12 kullanıyorum zerre sorun yok. Canavar gibi cihaz. Yalan dolan ve bol keseden sallamayın.

5 yaşında mia3 cihaz var bende. Hiçbir sorunu yok halâ. Ne kasma ne donma. Daha rahat rahat uzun süre kullanılır durumda.
Reklam şikayetleri var olabilir de. Kapatılabilir şeyler. Ne mi A3 de ne de Xiaomi 12 de böyle bir sıkıntı olmadı.
Şu an yine Xiaomi 12 kullanıyorum zerre sorun yok. Canavar gibi cihaz. Yalan dolan ve bol keseden sallamayın.
Yalan dolan?

Kullandıkta bunları diyoruz. Stok programlarda ki reklam konusu sırf xiaomi almamak için yeterli bir sebep.

Yalan dolan?

Kullandıkta bunları diyoruz. Stok programlarda ki reklam konusu sırf Xiaomi almamak için yeterli bir sebep.

Düpedüz yalan dolan. Ben halâ kullanıyorum. Hem de biri 5 yıllık Mi A3 diğeri de 3 aylık Xiaomi 12. dediklerinle hiç alakası yok. Kasmaymış donmaymış palavra.
(Konuda bahsedilen cihazlardan f/p olarak düşündüğüm S23 Ultrayı tercih ederim. O ayrı konu.)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı