Xiaomi 13T vs POCO X6 Pro 5G

UmutcanUysal

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2018
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, benim bu aralar kafamda yurt dışı telefon almak vardı, 13.500-14.000 TL'ye Xiaomi 13T alacaktım. Lakin şimdi POCO X6 Pro çıktı ve işlemcisi falan Xiaomi 13T'den daha iyi ve fiyatı da bayağı uygun. Şimdi benim kafam biraz POCO'ya yöneldi. POCO alsam hem IMEI ile uğraşmayacağım hem de garantili telefon almış olacağım. Ama diğer tarafta da Xiaomi 13T'nin premium hissiyatı, kamerası ve ekranı var. Ama onda IMEI ile uğraşacağım ve garantili olmayacak yurt dışı olduğundan. Sizce hangisini almalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonda ne yaptığın çok önemli oyunla işin yoksa yani benim hayatımda oyun moyun yok diyorsan oyun derken pubg, fortnite,Shadowgun Legends,Genshin Impact gibi oyunlardan bahsediyorum yoksa okey,tavla,jellys’den bahsetmiyorum :) kamerasıda net temiz çeksin yeterli öyle effectmiş, assitmiş işim olmaz diyorsan orta yada üst seviye idda ediyorum sd865,870,888 ayarında deministy 1080,8100 ,8200 ayarında makineler bile işini yıllarca hayli hayli görür ..

arkadaşımda sd865 note20 ultra var aşırı memnun hala kullanıyor ..daha dün konuşuyorduk adama değiştir artık şu teli kaç yıl oldu dedim niye değiştiriyim diyor ekransa gayet güzel 120hz qhd ekranı var hızlı şarjı var wireless şarjı var reverse şarjı var bana yeten gayet güzel ois li kamerası var 5g si var hafızayı arttırmak istesem sd kart girişi var nfc si var streo hopörlörü var ip68 dayanıklılığı var benim ihtiyaçlarımı her türlü fazla fazla hala görüyor diyor bana yetiyor diyor yeni alıcağım telefondan bu telefondakinden daha fazla bir beklentim olmıycak olan cebimden çıkıcak 50-60 bin tl ye olucak çünkü nasıl ki o zaman en son note20 ultra vardı onu aldım şimdide alıcak olsam s24 ultra alırım dedi ..
Yani telefonu alış amacı çok çok önemli ..

Bir başka arkadaşımda poco x4gt var adam oyuncu falanda değil anlamazda o işlerden telefon almaya gitmiş satmışlar buna bu telefonu işin tuhaf yanı yada komik yanı arkadaşım çok film dizi izler telden adamın üye olmadığı platform yok …
x4gt nin audio ayağı çok sağlam amiral telefonlardan bile sağlamdır idda ederim dac dışında bayağı bir codec lisans desteği koymuş xiaomi x4gt ye oda sesinden çok memnun gerek telin kendi sesi jbl zaten galiba gerek kulaklık performansı aşırı memnun ekranından da çok memnun ekranda dolby vision özelliği falan var işin komik yanı bir kere bile oyun oynamamıştır o telde ..
Yani herkesin beklentisi farklı ..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı