Xiaomi 14 Ultra alınır mı?

Bütçe
70.000
Hocam gece çekimlerinde Samsung çok iyi değil gündüz çekimlerinde Xiaomi ile çok bir fark göremedim ve Samsung arayüzünu begenmiyorum.

İnanın Xiaomi'den bin kat daha iyi yazılımı var Samsung'un. Xiaomi yazılımlarını berbat hâle getirdi. Özellikle MIUI 14 ve HyperOS ile birlikte.

Samsung arayüz beğenmiyorsan Honor magic 6 Pro'ya da iPhone 15 Pro alabilirsin. Yine de kesinlikle 70bin TL bütçedeki en iyi ve stabil cihaz S24 Ultra. Bir sıralama yaptırsan 70k bütçe için mi 14 Ultra ilk 5e giremez.
1: S24 Ultra(60k)
2: iPhone 15 Pro Max(74k)
3: Honor Magic 6 Pro(55k)
4: iPhone 15 Pro(65k)
5: Vivo X100 Pro(60k)
Mi 14 ultra donanımsal açıdan çok iyi olsada yazılımı ve optimizasyonu gibi konularda o kadar güçsüz bir cihaza 70bin tl vermek rus ruleti olur. Xiaomi rekabet istiyorsa yazılımını düzeltmeli.
Xioami 14 Ultra listeye giremez demissin ve saçma bir şekilde sıralamaya vivoyu koymussun vivo tamamen saçma düzenden oluşan bir marka ve başarısız marka.

Xiaomi 14 Ultra listeye giremez demissin ve saçma bir şekilde sıralamaya Vivo'yu koymussun Vivo tamamen saçma düzenden oluşan bir marka ve başarısız marka.

Sanırım bilgin yok ama neresi saçma Vivo'nun? Yazılım ve optimizelik açısından Xiaomi'yi 2ye katlar, açar sonra tekrar 2ye katlar. Xiaomi bu listenin 6. cihazı. Biliyorum TikTok, sosyal medyada çok fazla öven Xiaomi fanı görüyorsun ve epeyde kağıt üzeri sana çok cazip geliyor ama emin ol yazılım ve optimizasyon olmazsa telefon 128 GB RAM'li Nokia 3310'dan farksız olur. Sen zaten Xiaomi almak istiyorsun belli ki ama ben yine de uyarayım. Xiaomi alınacaksa bile yurt dışı belki alınabilir. Belki Honor'u eleştirirsen diye dediklerim Honor içinde geçerli. Honor'un yazılımı varken Xiaomi yazılımı hello world çalışması gibi kalır.

Sanırım bilgin yok ama neresi saçma Vivo'nun? Yazılım ve optimizelik açısından Xiaomi'yi 2ye katlar, açar sonra tekrar 2ye katlar. Xiaomi bu listenin 6. cihazı. Biliyorum TikTok, sosyal medyada çok fazla öven Xiaomi fanı görüyorsun ve epeyde kağıt üzeri sana çok cazip geliyor ama emin ol yazılım ve optimizasyon olmazsa telefon 128 GB RAM'li Nokia 3310'dan farksız olur. Sen zaten Xiaomi almak istiyorsun belli ki ama ben yine de uyarayım. Xiaomi alınacaksa bile yurt dışı belki alınabilir. Belki Honor'u eleştirirsen diye dediklerim Honor içinde geçerli. Honor'un yazılımı varken Xiaomi yazılımı hello world çalışması gibi kalır.
Hocam ben gördüklerimle Ve bilgilerimle konuşurum tiktoktan telefon öven çocuklardan öğrenmem vivo yazilimlariyla berbat bir telefon islemci ile uyum sağlamıyor telefon sıkışıyor telefon kendi kendine batarya uyarısı veriyor yakınlarımda vivo kullanan çok tanıdığım var hepsinde bu sorun var vivo rezalet bir marka Xiaomi ile kiyaslanacak bir marka bile değil aldığın günün ertesi günü seni çileden çıkartmakdan baska bir şey yapmaz sen gelmiş Xiaomiyi ikiye katlar diyorsun komiksin fotoğraf alanında bile rakiplerinin çok gerisinde Xiaomiye 70 k verilmez diyorsun ama vivoya 60 k verilir diyorsun cidden anlamadim ben seni

Hocam honor da hoşuma gitti ama ben kesinlikle vivoya para vermem kuruşa yazık olur tercihlerine saygı duyarım. ztn şuan almayacağım 1 2 aydan bile fazla olabilir o arada uzun bir araştirma yapicam ztn tavsiyen için teşekkür ederim

Hocam ben gördüklerimle Ve bilgilerimle konuşurum TikTok'tan telefon öven çocuklardan öğrenmem Vivo yazilimlariyla berbat bir telefon islemci ile uyum sağlamıyor telefon sıkışıyor telefon kendi kendine batarya uyarısı veriyor yakınlarımda Vivo kullanan çok tanıdığım var hepsinde bu sorun var Vivo rezalet bir marka Xiaomi ile kiyaslanacak bir marka bile değil aldığın günün ertesi günü seni çileden çıkartmakdan baska bir şey yapmaz sen gelmiş Xiaomi'yi ikiye katlar diyorsun komiksin fotoğraf alanında bile rakiplerinin çok gerisinde Xiaomi'ye 70 k verilmez diyorsun ama Vivo'ya 60 k verilir diyorsun cidden anlamadim ben seni

Vivo'yu biraz daha araştırman daha iyi olur. Tabii 70k bütçe olsa bende Vivo almazdım S24 Ultra, magic 6 Pro ve 15Pro varken. Yine de Xiaomi kadar pişmanlık yaratmaz. Magic 6 Pro'da güzel telefon tek sorunu 3yıl destek alacak ama mi 14 seriside 2-3yıl alacağı için sorun değil sanırım.

Burada kim ne kadar konuşursa konuşsun 14 ultranın donanım olarak en üst düzey telefonlardan biri olduğunu kabul etmek zorundadır. Ama Xiaomi denen dandik Çin markası öyle bir yazılım koymuş ki bu telefona telefonun kendi arayüzündeki reklamları bile zar zor kapatıyorsunuz. Bu telefon donanım olarak ne kadar iyiyse yazılım olarak da bir o kadar kötü.

Hocam bu listede nasıl Xiaomi yok. Xiaomi Vivo ve Honor'dan gerek yazılım gerek kamera ve performans konusunda daha iyi.

Samsung arayüz beğenmiyorsan Honor magic 6 Pro'ya da iPhone 15 Pro alabilirsin. Yine de kesinlikle 70bin TL bütçedeki en iyi ve stabil cihaz S24 Ultra. Bir sıralama yaptırsan 70k bütçe için mi 14 Ultra ilk 5E giremez.
1: S24 Ultra(60k)
2: iPhone 15 Pro Max(74K)
3: Honor magic 6 Pro(55k)
4: iPhone 15 Pro(65k)
5: Vivo X100 Pro(60k)
Mi 14 Ultra donanımsal açıdan çok iyi olsa da yazılımı ve optimizasyonu gibi konularda o kadar güçsüz bir cihaza 70bin TL vermek Rus ruleti olur. Xiaomi rekabet istiyorsa yazılımını düzeltmeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı