Bunu yazarken kaç kere reklam izledin?
Hiç. Amiral gemilerinde sorun yok. Alırsan 3-5 binlik Redmi tabii ki öyle konuşursun.
Kullanmadığın cihazlar hakkında boş beleş sallamayın.
Bunu yazarken kaç kere reklam izledin?
Hiç. Amiral gemilerinde sorun yok. Alırsan 3-5 binlik Redmi tabii ki öyle konuşursun.
Komikmis knk kendin bile inanmıyorsundur yazdığına ytye git bak bakalımHiç. Amiral gemilerinde sorun yok. Alırsan 3-5 binlik Redmi tabii ki öyle konuşursun.
Evet demek ki bu cihazda 3-5 bin liralık Redmi'den farksız. Olmayan sorunun rehberi var zaten internette ve kullanıcıları da yalan söylüyor
(!). Xiaomi ne zaman kendini düzeltir ve geliştirir ise o zaman alınır. S24U karşısında hiçbir şansı yok.
Adam video altına yazmış 2 dakika da devre dışı bırakabileceğini. Yapamıyorsan kullanamıyorsan senin sorunun.
1 yıldır düz IP15 kullanıyorum ve bu kadar para verip karşılığını alamadığım için telefonumu başlıktakilerden biriyle değişmeyi düşünüyorum düşüncem S24 Ultra'dan yana yazılımdan dolayı çünkü Xiaomi güven vermiyor. YT de test videolarında da donduğunu gördüm ama kağıt üstünde de Xiaomi 14 Ultra daha iyi gibi.
( Kamera ve sosyal medya performansı dikkat edeceğim ilk şey )
S24 ultrayı kalem istiyorsan ve fazla güncelleme aldığı için seçebilirsin ama fazla güncelleme benim açımdan iyi değil bir özelliği düzeltirken diğerini bozuyorlar tam oturmuşken güncellemeyi bırakmaları lazım nacizade fikrim, yeni özellikleride pek takmam genelde işime yaramayacak oluyorlar gelmesede olur diyorum. 14 ultra kamera , donanım ve performans olarak S24 ultradan iyidir, yazılımından korkulacak bir durumu yok kendim Mi 14 kullanıyorum. Redmi note gibi dandik bir seri ile Mi serisini karşılaştırmayın. S24 ultrada Mi 14 ultrada uzun süre götürür. 4,5,6 sene sonra her telefonun stabilizesi bozulur ztn o zaman yeni telefonlara bakarsınız.1 yıldır düz IP15 kullanıyorum ve bu kadar para verip karşılığını alamadığım için telefonumu başlıktakilerden biriyle değişmeyi düşünüyorum düşüncem S24 Ultra'dan yana yazılımdan dolayı çünkü Xiaomi güven vermiyor. YT de test videolarında da donduğunu gördüm ama kağıt üstünde de Xiaomi 14 Ultra daha iyi gibi.
( Kamera ve sosyal medya performansı dikkat edeceğim ilk şey )
Paran varsa S25 ultra, Mi 15 ultra serilerini bekleyebilirsin ya da çılgınlık yapıp 16 pro max de alabilirsin alışık olduğundan.S24 ultrayı kalem istiyorsan ve fazla güncelleme aldığı için seçebilirsin ama fazla güncelleme benim açımdan iyi değil bir özelliği düzeltirken diğerini bozuyorlar tam oturmuşken güncellemeyi bırakmaları lazım nacizade fikrim, yeni özellikleride pek takmam genelde işime yaramayacak oluyorlar gelmesede olur diyorum. 14 ultra kamera , donanım ve performans olarak S24 ultradan iyidir, yazılımından korkulacak bir durumu yok kendim Mi 14 kullanıyorum. Redmi note gibi dandik bir seri ile Mi serisini karşılaştırmayın. S24 ultrada Mi 14 ultrada uzun süre götürür. 4,5,6 sene sonra her telefonun stabilizesi bozulur ztn o zaman yeni telefonlara bakarsınız.
Bunları yazarken kaç reklam izledin diye boş beleş soruyorlar mı?14 ultra kamera , donanım ve performans olarak S24 ultradan iyidir, yazılımından korkulacak bir durumu yok kendim Mi 14 kullanıyorum. Redmi note gibi dandik bir seri ile Mi serisini karşılaştırmayın. S24 ultrada Mi 14 ultrada uzun süre götürür. 4,5,6 sene sonra her telefonun stabilizesi bozulur ztn o zaman yeni telefonlara bakarsınız
Bunları yazarken kaç reklam izledin diye boş beleş soruyorlar mı?![]()
Reklamlar kapatılıyor, karşıma çıkmıyor. Sadece güvenlik bölümünde ram veya hafıza temizleme kısmına girince çarpıya basıp kapanmalık 1 tane çıkıyor onuda sorun etmiyorum. Ara sıra dedikleri oluyor takmıyorum. Fazla reklam zaten çıkmaz öyle bir şey olursa zaten almazdım, tek tük çıkıyor onada bir şey yapamıyorsun sıkıntıda çıkarmıyor zaten.Bunları yazarken kaç reklam izledin diye boş beleş soruyorlar mı?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.