Xiaomi 14T Pro'nun yapay zekası var mı?

Fatih_123

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xfx Speedster swft Rx 6700XT Ryzen 5 5600x
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar kararımı verdim yakın zamanda Xiaomi 14T Pro alacağım gibi ama merak ettiğim Xiaomi 14T Pro'da yapay zeka var mı? Bazıları var diyor fotoğrafta yapay zekayı kastetmiyorum. S25U'daki gibi fotoğrafta nesne silme veya başka şeyler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kararımı verdim yakın zamanda Xiaomi 14T Pro alacağım gibi ama merak ettiğim Xiaomi 14T Pro'da yapay zeka var mı? Bazıları var diyor fotoğrafta yapay zekayı kastetmiyorum. S25U'daki gibi fotoğrafta nesne silme veya başka şeyler var mı?
Var tabiki ama bir Samsung kadarda değil galiba.

Fotoğraftan nesne silme veya aramalarda canlı çeviri gibi daha sayamadığım bir çok özellik var mı gerçekten

Samsung da ki yapay zeka özelliklerinin ne kadarı var peki hepsi var mı
1749540764541.png

Galeride görüntü genişletme, nesne silip yerini doldurma, videoları montajlayıp edit yapma, canlı çeviri falan filan hepsi var. Diğer özellikler de var. Gidip mağazada da bakıp inceleyebilirsin, merak etme yani.

Eki Görüntüle 2508754

Galeride görüntü genişletme, nesne silip yerini doldurma, videoları montajlayıp edit yapma, canlı çeviri falan filan hepsi var. Diğer özellikler de var. Gidip mağazada da bakıp inceleyebilirsin, merak etme yani.
Anladım teşekkür ederim kardeşim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı