Başlıktaki telefonlardan birini almayı düşünüyorum ve telefonlara pek hakim biri değilim, çok sık telefon değiştiren biri de değilim, gittiği yere kadar kullanırım. Fiyat olarak 14T 28bin TL, iPhone 13 33bin TL. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Yurt dışı mi düşünüyorsunuz Xiaomi'yi?Başlıktaki telefonlardan birini almayı düşünüyorum ve telefonlara pek hakim biri değilim, çok sık telefon değiştiren biri de değilim, gittiği yere kadar kullanırım. Fiyat olarak 14T 28bin TL, iPhone 13 33bin TL. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
14T veya S24 fe düşünebilirsin. Iphone 13 den kat ve kat daha iyiler.Başlıktaki telefonlardan birini almayı düşünüyorum ve telefonlara pek hakim biri değilim, çok sık telefon değiştiren biri de değilim, gittiği yere kadar kullanırım. Fiyat olarak 14T 28bin TL, iPhone 13 33bin TL. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Hatta az daha çıkarsan 14T pro mükemmel olur.14T veya S24 fe düşünebilirsin. Iphone 13 den kat ve kat daha iyiler.
Ben telefonlara bakarken bir arkadaşıma sormuştum o pek önermediğinden bilmiyordum lakin siz önerir misiniz?S24 FE düşünür müsünüz?
Türkiyeden alacağım.Yurt dışı mi düşünüyorsunuz Xiaomi'yi?
Ben telefonlara bakarken bir arkadaşıma sormuştum o pek önermediğinden bilmiyordum lakin siz önerir misiniz?
Türkiye'den alacağım.
Bir de S24FE'yi öneriyorsunuz. Kimi özelliklerde S24FE kimilerinde ise 14T daha iyi. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Bi bitmediniz..Telefonu ölene kadar kullananlar iPhone almalı kesinlikle. Android 1 senede kasar iPhone ömürlük kasmaz.
Telefonu ölene kadar kullananlar iPhone almalı kesinlikle. Android 1 senede kasar iPhone ömürlük kasmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.