Xiaomi 14T vs iPhone 13

Android tarafında xiaomi'ye göre çok daha iyi markalar bulunuyor bence onlara da bakabilirsiniz.
Xiaomi de kullanmışlığım denemişliğim var ilk başta güzel ancak ömürleri genelde kısa oluyor ben memnun kalmadım şahsen o yüzden iPhone olabilir ancak o fiyat bandına iPhone yerine daha iyi androidlere de bakabilirsiniz seçenek çok

Xiaomi Veya Samsung Dışında Android Almam Galiba Hocam Çünkü Arayüz Olarakda Diğer Android Markaları Hoşuma Gitmiyor

Xiaomi de kullanmışlığım denemişliğim var ilk başta güzel ancak ömürleri genelde kısa oluyor ben memnun kalmadım şahsen o yüzden iPhone olabilir ancak o fiyat bandına iPhone yerine daha iyi androidlere de bakabilirsiniz seçenek çok
iPhone 13 ekranı çok küçük geliyor

Xiaomi Veya Samsung Dışında Android Almam Galiba Hocam Çünkü Arayüz Olarakda Diğer Android Markaları Hoşuma Gitmiyor
Honor, Xiaomi'den çok daha iyi arayüze ve yazılıma sahip. Deneyimlemediyseniz erken konuşmayın bence, yine de istemiyorsanız S24 FE veya S24 modellere bakılabilir. Bütçe biraz daha çıkarsa S25.

iPhone 13 ekranı çok küçük geliyor
Bende Hem normal Honor 400 hemde Honor 400 pro deneyimledim 400 pro inanılmaz iyi telefon bence değerlendirin hiç o yönden bakmayın ancak illa iPhone diyorsanız 13 alın

Önümüzdeki salı Xiaomi 14T Alıcam Hocam iPhone 13 2021 Telefonu Oyuzden o fiyatları vermek istemiyorum
Siz bilirsiniz size kalmış ama videolara bakındığınızda xiaomi'nin sıkıntılı bir marka olduğunu görebilirsiniz karar sizin şahsen o fiyata Honor 400 çok daha üst seviye bir telefon en azından çabuk sıkıntı çıkarmıyor diyelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı