Xiaomi 14T vs iPhone 13

Telefonu ölene kadar kullananlar iPhone almalı kesinlikle. Android 1 senede kasar iPhone ömürlük kasmaz.
Bu kafalardan artık bir çıkın ya duymuşsunuz bir şey her yere aynı şeyi yazıyorsunuz mi 9 var bende 6.sene oldu hala bir ağırlık söz konusu değil telefonda gayet memnunum.

Başlıktaki telefonlardan birini almayı düşünüyorum ve telefonlara pek hakim biri değilim, çok sık telefon değiştiren biri de değilim, gittiği yere kadar kullanırım. Fiyat olarak 14T 28bin TL, iPhone 13 33bin TL. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Hocam iPhone normalde uzun omurludur fakat Samsung tarafinin amiral gemileri de neredeyse iPhone kadar uzun omurlu, fakat burada bahsedilen cihaz 3 sene onceki bir iPhone, bu nedenle S24FE bana bir tik daha mantikli geliyor ama S24FE'nin de bahsedilen gibi 5-6 sene falan bir iPhone performansinda gidecegini sanmiyorum ama uzun sure idare eder, cunku 13 belki s24fe kadar bile idare etmeyecek. Bu arada duz s24 olsaydi bu konuda 5 sene rahatlikla idare eder derdim ama fe modeli icin dusuncem farkli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı