xeyro65
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Yakın zamanda POCO X3 Pro kullanıyordum ve kronik arızaları çıkana kadar çok memnundum. Bu kronik arızalardan dolayı gerçekten telefondan soğudum çünkü ya çözümü yoktu ya da tamire değmeyen fiyatlar veriliyordu. Yazılımsal olarak da çok stabil de değildi hatta birçok saçma hatalar vardı ama yine de çok etkilemedi beni. POCO X3 Pro çıktığı zaman döneminin en güçlü ve en iyi telefonlarından biriydi ve hala yeni çıkan birçok telefona kafa tutabilecek bir yapıya sahip bence. Su, toz ve darbelere karşı dayanıklılığı çok iyiydi. Oyun performansından da telefonun akışından da çok memnundum. Artık bozulduğundan da dolayı aynı POCO X3 Pro gibi F/P bir telefon almak istiyorum ama yine kronik arızalar ve yazılımsal sıkıntılarla uğraşmak istemiyorum. Genelde PUBG, TFT, Wild Rift ve Clash Royale gibi oyunlar oynuyorum. Oyun performansı önemli benim için. Dayanıklı olsun çünkü uzun süre kullanmak istiyorum. Kamera çok önemli değil ama iyi olursa da olur bütçeden kısmak için 256 GB'lık modelleri tercih edebilirim. Şu an aklımda olan 3 modeli başlıkta belirttim yardımcı olur musunuz? Bütçe maksimum 30.000 TL 1 gram bile aşabileceğimi sanmıyorum.
En öncelikli olan şeyler sırası ile:
En öncelikli olan şeyler sırası ile:
- Performans
- Dayanıklılık
- Pil