Xiaomi 15 vs Samsung S25

Bütçe
55000
Arttırabilirseniz bende Magic 7 Pro alma taraftarıyım.
Arkadaşlar bir tarafta 59 liraya 256 GB telefon, kulaklık, kablosuz şarj standı, şarj aleti veren Samsung var, diğer tarafta 55 liraya 512 GB Xiaomi var. 58-59 liraya kadar çıktığımda tüm ekosistemi alabildiğim için ve boyutundan dolayı maalesef Magic alamıyorum

Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Başlıktan da anlaşılacağı üzere Xiaomi 15 modeliyle Samsung S25 modeli arasında kaldım. Şu an halihazırda haziran 2024 tarihinden beri Samsung S23 kullanıyorum ama bu telefonu babama verip kendime daha yeni bir model alma düşüncem var. Makine mühendisiyim ve telefonla sıklıkla işle ilgili fotoğrafar çekiyorum, sürekli birilerini aramam gerekiyor, mailler, WhatsApp mesajları, servisle işe gidip gelirken müzik dinle, oyun oyna vs takılıyorum. O yüzden gün boyu telefon elimde oluyor ve şarj sorunu yaşamak istemiyorum. S25 One UI 7 arayüzü inanılmaz hoşuma gitti ama şu son güncelleme fiyaskosundan sonra 7 yıl güncelleme sözü veren koskoca Samsung firmasının yaşattığı rezalet yüzünden firmadan da soğudum açıkçası. Xiaomi ile hiçbir tecrübem yok ve iyi midir, kötü müdür bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Samsung'un Google AI ile çok iyi bir arayüz ve uygulama desteği sunduğunu biliyorum ama dediğim gibi Xiaomi hakkında hiçbir fikrim yok. Desteklerinizi rica ediyorum ve herkese tekrardan iyi sosyaller diliyorum.

Xiaomi yüksek model kullanan biriyim
X y Z sitelerinde Xiaomi 12 S25'i tokatlamış
Ama Samsung tercih ederdim
En basit tema değişiminde bile Xiaomi de reklam dayatıyor :)

Arkadaşlar bir tarafta 59 liraya 256 GB telefon, kulaklık, kablosuz şarj standı, şarj aleti veren Samsung var, diğer tarafta 55 liraya 512 GB Xiaomi var. 58-59 liraya kadar çıktığımda tüm ekosistemi alabildiğim için ve boyutundan dolayı maalesef magic alamıyorum.

O zaman S25 öneririm. Xiaomi'yi yazılımsal ve işçilik olarak asla beğenmiyorum.

Magic 7 Pro ya da OnePlus 13 esasen S25U rakibi oldugu icin boyut cok da problem olmayacaksa ekosistem vs. cok takilmadan bu iki cihazdan birisine yonelilmeli. Ben de normal sartlarda 6.1 - 6.2" boyutundaki cihazlari daha cok seviyorum ama bu butcede bir cihaz alacak olsam Magic 7 Pro veya OnePlus 13 ile birlikte gelen artilar yuzunden boyut farkini 1 saniye bile dusunmem sahsen.

Kamera öncelikli ise Xiaomi 15 öneririm.
Yazılımı abartıldığı kadar berbat değil, reklam olayı da üst modellerinde yok.
Tabii Samsung'un daha stabil olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı