Xiaomi 15 Ultra vs iPhone 16 Pro

Kalbim 16 Pro beynim 15 Ultra diyor. İşletim sistemi farkı var hocam.

Isletim sistemi haric her şeyi ile 15 Ultra daha iyi ama Cin telefonuna o parayi asla vermem. Igrenc yazilimiyla ugrasilmaz. iPhone alirdim ikisi arasindan.

Söylendiği Kadar Yazılımı Kötü Mü Cidden Bir Kesim Kötü Değil Düzeldi Diyor Bir Kesim Kötü Diyor şu an Redmi Note 10S kullanıyorum MIUI İle Bir Sorun Yaşamadım IPhone'un Ekranı Biraz Küçük Geldi Bana Alisabilir Miyim Bilmiyorum

Söylendiği kadar yazılımı kötü mü cidden bir kesim kötü değil düzeldi diyor bir kesim kötü diyor şu an Redmi Note 10S kullanıyorum MIUI ile bir sorun yaşamadım IPhone'un ekranı biraz küçük geldi bana alisabilir miyim bilmiyorum.

Hala kotu hocam. Asla premiumluk hissettirmiyor. Samsung'un Honor'un OnePlus'ın Nothing'in yazilim kalitesini bir turlu yakalayamadi Xiaomi ki bu gidislede yakalayamayacak.

Söylendiği kadar yazılımı kötü mü cidden bir kesim kötü değil düzeldi diyor bir kesim kötü diyor şu an Redmi Note 10S kullanıyorum MIUI ile bir sorun yaşamadım IPhone'un ekranı biraz küçük geldi bana alisabilir miyim bilmiyorum.

Uygulamadan sürekli atmalar olsun kafasına göre yeniden başlatmalar ve daha birçok sorunu var yeterince kötü.

Söylendiği Kadar Yazılımı Kötü Mü Cidden Bir Kesim Kötü Değil Düzeldi Diyor Bir Kesim Kötü Diyor şu an Redmi Note 10S kullanıyorum MIUI İle Bir Sorun Yaşamadım IPhone'un Ekranı Biraz Küçük Geldi Bana Alisabilir Miyim Bilmiyorum

Olay o surumun iyi olmasi da degil ki. Su an iyidir 1 sonraki ana surum guncellemesinde bataryanin icinden gecer, farkli sorunlar cikarmaya baslar. Genel olarak guvenemeyecegin bir yazilim bir de cifte standart yapiyorlar. Cin'e 6000 mAh satiyor buraya 5400.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı