Xiaomi 8 Lite vs Mi Note 7

O kadar büyük bir sorun mu?
Değil, Turkcell kullanıyorum bir defa kopma yaşamadım ve LG cihazımda nasıl performans alıyorsam aynısını alıyorum. Yazılımsal olarak sorunlu olan cihazlarda mevcut sadece ve yamalar güncellemeler ile çözülebiliyor. Uğraşmak istemiyorsanız Note 7 alın derim. Onun haricinde Mi 8 Lite da batarya olarak kötü değil 5-6 saat ekran süresi alıyorum.

Değil, Turkcell kullanıyorum bir defa kopma yaşamadım ve LG cihazımda nasıl performans alıyorsam aynısını alıyorum. Yazılımsal olarak sorunlu olan cihazlarda mevcut sadece ve yamalar güncellemeler ile çözülebiliyor. Uğraşmak istemiyorsanız Note 7 alın derim. Onun haricinde Mi 8 Lite da batarya olarak kötü değil 5-6 saat ekran süresi alıyorum.
Mi 8 Lite kullanıyorum ben de. Türk Telekom kullanıyorum. Şebeke sorunu vardı fakat Android 9 güncellemesiyle bir daha yaşamadım. Şu anda yaşamıyorum. Batarya konusunda ben memnunum, telefonu yaşımdan dolayı oyun ve kamera için kullanıyorum daha çok. Bir günü çıkarabiliyor oyun oynadığınızda.

Mi 8 Lite kullanıyorum ben de. Türk Telekom kullanıyorum. Şebeke sorunu vardı fakat Android 9 güncellemesiyle bir daha yaşamadım. Şu anda yaşamıyorum. Batarya konusunda ben memnunum, telefonu yaşımdan dolayı oyun ve kamera için kullanıyorum daha çok. Bir günü çıkarabiliyor oyun oynadığınızda.

Telefona şu ana kadar hiç oyun yüklemedim. Genelde telefonda oyun oynamayı seven birisi değilim. Oyun için konsol tercih ediyorum telefonu daha çok iş amaçlı tercih ediyorum. Aslında Mi 8 veya Mi MIX 3 yerine 8 Lite almamın sebebi de bu. Azaltılmış çentik boyutu ve geniş ekranı sebebiyle tercih ettim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı