Xiaomi Band 2 Alınır mı?

MuzluPasta

Decapat
Arkadaşlar ailem band 3 almama izin vermedi, peki band 2 alınır mı?

Yok yazdıklarını okudum. Cevap olarak Mi Band 3 varken 2 alınmaz dedim. İkna edememe sebebin nedir? Uçurum fiyat farkları yok çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadın herhalde "izin vermediler". Fiyat önemli değil kendileri ise kenarları dışarı çıktıgı için bir darbe alıp kırılır diye almıyorlar internette korumaları var ama almadılar.

Mi band 2 ve 3 ün fiyatları uçtu. Bende Mi band 2 var şu anki satış fiyatının yarısına almıştım neredeyse. İkisi de fiyatlarını hak etmiyor.

Mi band 2'nin Carrefoursa fiyati 100TL bence ucuz. Mi band 3 Hepsiburada 270TL o çok pahalı işte.

6.5 aydır kullanıyorum Mi Band 3'ü herhangi bir çizik kırık vs yok. (Bu yorumunu okuttur ailene ) Ayrıca Türkçe dil desteği falan da geldi güzel yani.

6.5 aydır kullanıyorum Mi Band 3 ü herhangi bir çizik kırık vs yok.Bu yorumunu okuttur ailene ) Ayrıca Türkçe dil desteği felan da geldi güzel yani.
Ama 270TL benim sıkıntım o Mi Band 3 dışarıya çıkmış diye almıyorlar. Korumaları var ama anlamıyorlar korumalar da 5 TL'ye var. Ama o saati muhtemel 3 yıla yakın kullanacağım muhtemelen ondan almıyorlar da alabilirler.

Trendyol'da 228 lira şu an. Yine 3 yıl kullanabilirsin çok rahat götürür seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…