Xiaomi band 8 alınır mı?

MiracHolmes

Picopat
Daha fazla  
Uzun süredir kendime bir akıllı bileklik almak istiyorum ve bir süre önce Xiaomi band 8'in çıktığını gördüm. Aranızda alan varsa nasıl? Memnun musunuz? Artıları ve eksileri ile anlatırsanız sevinirim.

Uzun süredir kendime bir akıllı bileklik almak istiyorum ve bir süre önce Xiaomi band 8'in çıktığını gördüm. Aranızda alan varsa nasıl? Memnun musunuz? Artıları ve eksileri ile anlatırsanız sevinirim.
Alınır. Daha önce eski mi band kullanmadıysan bir fark göremezsin ama normal gün içi kullanımlarda çok rahatlatıyor, özellikle bildirimleri görme açısından.

60 Hz özelliği ve mini oyun dışında Xiaomi Smart Band 7'den farklı büyük artısı yok. Bu bütçede isterseniz Huawei Band 8 bakılabilir.

60 Hz özelliği ve mini oyun dışında Xiaomi Smart band 7'den farklı büyük artısı yok. Bu bütçede isterseniz Huawei band 8 bakılabilir.

Dostum Huawei band 8 gibi fazla büyük ekranlı bileklikleri pek sevmiyorum o yüzden tercih etmiyorum. Ayrıca dediğin gibi band 7'yi de alabilirim ama gönlüm 8'de diyebilirim xd.

Alınır. Daha önce eski Mi Band kullanmadıysan bir fark göremezsin ama normal gün içi kullanımlarda çok rahatlatıyor, özellikle bildirimleri görme açısından.

Dostum tavsiyen için sağ ol fakat Huawei band 8 gibi büyük ekranlı bileklikler pek hoşuma gitmiyor. Büyük ihtimal Xiaomi band 8'i alacağım.

Dostum Huawei band 8 gibi fazla büyük ekranlı bileklikleri pek sevmiyorum o yüzden tercih etmiyorum. Ayrıca dediğin gibi band 7'yi de alabilirim ama gönlüm 8'de diyebilirim xd.

Dostum tavsiyen için sağ ol fakat Huawei band 8 gibi büyük ekranlı bileklikler pek hoşuma gitmiyor. Büyük ihtimal Xiaomi band 8'i alacağım.
Huawei Band'ten bahseden kim ?

Anladım o zaman Xiaomi Smart Band 8'i alabilirsiniz. Bütçe varsa bi' alt model Xiaomi Smart Band 7'ye gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı