Xiaomi BHR4269GL 34" 4 ms 144 Hz alınır mı?

302322

Hectopat
Yani bir önceki konuya herhangi bir önerme gelmediği için ve ben de 21:9 oranında monitör istediğim için bunu buldum, hoşuma gitti. Sizce alınır mı?
Herhangi bir ghosting sorunu olur mu?

1 haftadir kullaniyorum bahsettiginiz monitoru. Suana kadar bir sorun goremedim. Monitor cidden buyuk, alismakta zorlanabilirsiniz. Bazi oyunlari pencereli moda alip 1080p oynuyorum monitor buyuk oldugu icin alismadigimdan dolayi. Onun disinda ekrani 2ye bolup calismak icin ideal bir monitor. Tek eksi yani hoparloru yok. Uzerinde bulunan kulaklik girisi sadece cikis veriyor.

Bende bilerek böyle bir monitör istiyorum 2 ekran kullanmaktansa tek büyük ekran daha avantajlı. Peki Odyssey G5 ya da Odyssey G7 için ne dersiniz?

Bende bilerek böyle bir monitör istiyorum 2 ekran kullanmaktansa tek büyük ekran daha avantajlı. Peki Odyssey G5 ya da Odyssey G7 için ne dersiniz?
şuan denedim kendi monitörümü, low blue light modunda kullanıyorum gözlerim ağrıdığı için. tepkime ayarlarıyla vs oynamadım halde gözle görülür bir ghosting var. profesyonel olarak oyun oynamıyorsanız çok gözünüze takılacağını da sanmam. Oddysey G7 çok pahalı, G5 ise 2K ama fiyat olarak güzel. Size kalmış bir şey. Aldığımdan beri monitörü çok oyun oynamadım, fakat günlük kullanım için fazlasıyla tatmin etti.

Çok kararsız kaldım Xiaomi'mi Odyssey G5'mi diye.
Bu VA panellerin genel sorunu.
Peki bu nasıl?
Yada bu?

Bütçenizi hiç bilmiyorum, attığınız monitörlerin ikisi de farklı Xiaomi monitörden. Çünkü 21:9 monitör Xiaomi. Bu attıklarınız 16:9. Ayrıca ikisi de 1080p monitör. Xiaomi 3440x1440. Yani 2K'dan yüksek 4K'dan düşük bir çözünürlüğe sahip. Tam performans almak istiyorsanız bu monitörden, bu çözünürlükte akıcı bir şekilde oyun oynatacak bir ekran kartınızın olması gerekiyor. Sadece oyun için geçerli bu söylediğim. Günlük kullanım için ideal bir monitör, tavsiye ederim.

Bütçem 5.000 TL.
Benim kullandığım AOC monitörde bile ghosting var ama çok belli değil TN panel kullanıyor.
İleride QP STRIX V4 almayı düşünüyorum ya da Xbox Series X alacağım.
Kararım Xiaomi olacak çünkü Odyssey G5'de çok belli ghosting sorunu peki sence yanlış karar vermiş olur muyum?

Son düzenleme:
Bütçem 5.000 TL.
Benim kullandığım AOC monitörde bile ghosting var ama çok belli değil TN panel kullanıyor.
İleride QP STRIX V4 almayı düşünüyorum ya da Xbox Series X alacağım.
Kararım Xiaomi olacak çünkü Odyssey G5'de çok belli ghosting sorunu peki sence yanlış karar vermiş olur muyum?
hocam ben çok profesyonel olarak oyun oynamadığım için önerebilirim. Alın, kutusunu düzgünce açın deneyin, en kötü beğenmezseniz iade edersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı