Xiaomi Earbuds 2 alınır mı?

Xiaomi Earbuds 2'den bahsediyordum hocam.
Pardon kardeşim bir an şununla karıştırdım, kusura bakma.

Ses kalitesi iyi kardeşim fakat fonksiyonel açısından çok kötü.
Kulaklığı, kutusuna koyup çıkarmadığın sürece açman imkansız; dayanıklı da değil.
Şarkıyı sadece ileri atabiliyorsun, geri düğmesi yok.
Aynı kulaklıktan bahsettiğimizden emin değilim, kulaklığın düğmesine basılı tuttuğunuzda yaklaşık 2-3 saniye içerisinde kulaklık açılıyor. Kutusuna koyup çıkarmaya gerek yok.

Kulaklık çok güzel görünüyor gözüme. Diğer küçük kulaklıklar gibi top şeklinde değil, gereksiz uzun sopaya benzeyen bir şey yok altında. Performansı ortalama olsa yeterli. Ömürlük bir şey bulmak zor muhtemelen zaten bu fiyata. Deneyimlerinizi detaylıca anlatırsanız sevinirim.

Cevap bekliyorum.

Ses kalitesinden ben gayet memnunum pil ömrüde yeterince uzun süre dayandı şu an limitine ulaştı artık pek kullanamıyorum şahsen ancak ben bu ürünü alalı yaklaşık 2.5-3 yıl oluyor şahsen parasını hak ettiğini düşünüyorum ancak farklı daha iyi modellerde vardır elbet, sanırım eksi olarak gördüğüm tek şey kulaklığın şarjı var iken ancak kutusunun şarjı yok iken kulaklığı kutuya koymama rağmen açık kalması bu durumda ya manuel düğmelerine basılı tutarak kapatabilir veya telefonunun Bluetooth'unu kapatabilirsin haricinde benim şikayetçi olduğum bir noktası olmadı, kutusunun içinde 3 farklı boyda, adını bilmiyorum ama kulaklığın ucuna takılan pedlerden çıkıyor kulağına uygun olanı takıp kullanabilirsin kaybetmen vs durumundada yedeği olmuş oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı