alonedavar
Hectopat
- Makaleler
- 3
Bu iki kulaklık arasında kaldım hangisini önerirsiniz neden?
Xiaomi 120 TL
Haylou GT1 180 TL.
Xiaomi 120 TL
Haylou GT1 180 TL.
Bu iki kulaklık arasında kaldım hangisini önerirsiniz neden?
Xiaomi 120 TL
Haylou GT1 180 TL.
Haylou GT1 kullanıyorum. Şarj olarak idare eder. Çekim kalitesi olarak kötü diyebilirim araya 1 oda girince kopuyor. Ayrıca film izlerken ya da müzik dinlerken arada kopmalarla karşılaşıyorum. Ses kalitesi olarak tatmin edici düzeyde diyebilirim. Xiaomi modelinin kalitesini bilmiyorum ama piyasada çok miktarda çakmasının olduğunu biliyorum. Hepsi... Dan bu modeli almıştım alt komşuma. Araştırdım ki seri numarası kayıtlı değil ürün çakma. Satıcı farklı bir firmaydı ama hepsi... Üzerinden alınmıştı. İade etmeye gerek duymadı işimi görüyor boş ver demişti.
Valla hocam o kadar şikayet var ki büyük firmalar bile mağazalar aracılığıyla bünyesinde satıyor çakma ürünleri bizzat karşılaştım çünkü.Benim korktuğum durumda bu piyasada gerçekten çok sahtesi var
Bildiğim internette kesin orijinal satan bir yer de yok maalesef. Ancak fiziksel AVM lerde bulunan mağazalarından alırsanız o zaman orj. olduğu kesin olur. Ben de bu modeli düşünüyorum bir aralar. Sonra bu çakma meseleleri ortaya çıkınca Haylou ya baktım.Valla hocam o kadar şikayet var ki büyük firmalar bile mağazalar aracılığıyla bünyesinde satıyor çakma ürünleri bizzat karşılaştım çünkü.
Valla hocam o kadar şikayet var ki büyük firmalar bile mağazalar aracılığıyla bünyesinde satıyor çakma ürünleri bizzat karşılaştım çünkü.
Bildiğim internette kesin orijinal satan bir yer de yok maalesef. Ancak fiziksel AVM lerde bulunan mağazalarından alırsanız o zaman orj. olduğu kesin olur. Fakat onunda fiyatı uçuk olur. Ben de bu modeli düşünüyorum bir aralar. Sonra bu çakma meseleleri ortaya çıkınca Haylou ya baktım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.