Xiaomi en yavaş şarj bitiren ROM

fastboot boot recovery.img deneyin. Oradan yazmak zahmetli olur. Bilindik yötemler ile yapmak daha sağlıklıdır.
Hocam komudu düzeltip denedim hata ile sonuçlanıyor hep. Unknown reason da hata sebebi. @364809

@364809
Kod:
PS C:\Users\Administrator\Desktop\platform-tools> fastboot devices
2e6968300506    fastboot
PS C:\Users\Administrator\Desktop\platform-tools> fastboot boot recovery.img
downloading 'boot.img'...
OKAY [  2.844s]
booting...
FAILED (remote: unknown reason)
finished. total time: 3.484s

@364809
Kod:
PS C:\Users\Administrator\Desktop\platform-tools> fastboot devices.
2e6968300506 fastboot.
PS C:\Users\Administrator\Desktop\platform-tools> fastboot boot recovery.img
downloading 'boot.img'...
OKAY [ 2.844s]
booting...
FAILED (remote: unknown reason)
finished. total time: 3.484s

Anlamadım maalesef hocam. Yaptığımız işlemlerde bir hata yok.

Anlamadım maalesef hocam. Yaptığımız işlemlerde bir hata yok.
Hocam işlemlerde hata yok da hata veriyor sondan 2. satırda. Direkt MIUI 10'a dönemez miyim geçici olarak? Sistem gelince hem Ofox kurarım hem de yenisini flashlarım. @364809

Mi Flash tool üzerinden geçebilirsin. Her şeyden önce "fastboot reboot" çekip cihazı yeniden fastboota al.
@364809 hocam sistemi kurduktan sonra küçük bir işim olacak biraz geç yazarsam kusura bakmayın. Sistem kurulduktan sonra direkt fastboot üzerinden kurayım mı hocam Ofox'u? Çünkü custom recovery gidiyor.

@364809 hocam baktım Ofox'da da yok. Tabii sistem yine 255 hatası ile inmedi. Ve yeniden başlatınca normal sistemim de açılmadı. Hatta direkt Orange Fox'a attı.

@364809 hocam baktım OFox'da da yok. Tabii sistem yine 255 hatası ile inmedi. Ve yeniden başlatınca normal sistemim de açılmadı. Hatta direkt orange Fox'a attı.

En son format data yaptınız mı? Temizle kısmında olan veriyi silmek ile format data yapmak farklı şeyler format data yapmadıysanız yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı