Xiaomi Mi 10t alınır mı?

Bütçe
10000-19000
Alınmaz artık, bütçen doğrultusunda TR A56 ve Honor 400 bakabilirsin. Yurt dışı olarak server kayıtlı 14T ve 14T Pro bulursanız güzel olur.

14T Pro bence alınabilecek en iyi telefon çoğu özelliği falan gündelik kullanımda falan bayağı işe yarıyor al yapay zekası bayağı kullanım rahatlığı sunuyor. İşletim sistemi çok güçlü bende var bulut dosya olmadan normal bir şekilde telefon içine GTA V yükledim oynadım size öyle söyleyeyim. Hafıza olarak da 512 GB gayet iyi 1 TB modeli arasında da çok fiyat farkı yok onu da alabilirsiniz. Kamera olarak güzel ve doğal çekimler yapıyor hafife alınacak bir kamerası yok ben çekimlerini çok beğeniyorum. Hoparlörü aşırı canlı ve kaliteli çift çıkış bir hoparlörü var Bluetooth desteklerinde en yüksek bağlantı codeci LDAC'ı bile destekliyor tüm bağlantılar var kaltiteli bir BT kulaklığı ses kaybı yaşamadan kısmadan dinleme imkanı sunuyor. Telefona bir detaylı bakınmanızı öneririm bayağı dolu dolu ve uygun fiyatlı güzel bir telefon.

19.000 TL'ye alınmaz. Daha güncel cihazlara yönelin.

Bütçe maksimum 19 k hocam bir de arkadaşım bütçeyi arttırdı ve X7 Pro alacak herkese tavsiyelerinden dolayı çok teşekkür ederim iyi sosyaller.

Bütçe maksimum 19 k hocam bir de arkadaşım bütçeyi arttırdı ve X7 Pro alacak herkese tavsiyelerinden dolayı çok teşekkür ederim iyi sosyaller.

X7 Pro almasin hocam mumkunse. Sorunlu bir cihaz. Sebeke sorunu var. Ayriyeten kamerasinda odaklama sorunu ve islemci mimarisi sorunlu bir cihaz.

X7 Pro almasin hocam mumkunse. Sorunlu bir cihaz. Sebeke sorunu var. Ayriyeten kamerasinda odaklama sorunu ve islemci mimarisi sorunlu bir cihaz.
Sadece oyun için kullanacak hocam

Bütçe maksimum 19 k hocam bir de arkadaşım bütçeyi arttırdı ve X7 Pro alacak herkese tavsiyelerinden dolayı çok teşekkür ederim iyi Sosyaller.

İşlemci performansı olarak neredeyse aynılar pek bir fark yok bataryası 1000 mha daha fazla. Kamera ve video kalite performansı olarak kıyaslacak olursak 14T Pro 3 gömlek üstü onun bilgisini vereyim. Hayırlı uğurlu olsun.

Sadece oyun için kullanacak hocam

Islemcisi big small mimarisine uymuyor. Butun cekirdekleri big cekirdekler. Small verimlilik cekirdekleri olmadigi icinde fazlaca isinan ve verimsiz bir islemciye sahip. Throttle yapiyor cihaz. Bu yuzden onermiyorum.

İşlemci performansı olarak neredeyse aynılar pek bir fark yok bataryası 1000 mha daha fazla. Kamera ve video kalite performansı olarak kıyaslacak olursak 14T Pro 3 gömlek üstü onun bilgisini vereyim. Yine de iyi tercih hayırlı olsun.
Hocam aslında kaçak düşündük beraber ancak imei kaydetme parası edeceğimiz kârın 2 3 katı olacağı için bulaşmadık

Islemcisi big small mimarisine uymuyor. Butun cekirdekleri big cekirdekler. Small verimlilik cekirdekleri olmadigi icinde fazlaca isinan ve verimsiz bir islemciye sahip. Throttle yapiyor cihaz. Bu yuzden onermiyorum.
Soğutucu kullanacak hocam zaten kendisi yıllardır j7 prime kullandığı için bunlara takılmıyor :)

Yurt dışı 14T Pro alip server kayitli kullanabilir. IMEI derdide olmaz. Sadece garantisi olmaz cihazin.
Server kayıtlı nasıl oluyor hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı