Xiaomi Mi 4A giga Router'ın router özelliği nasıl açılır?

Konuyu tekrar açtığım için kusura bakmayın ama aynı sorun olduğu için yazmak istedim.192.168.31.1'e giremiyordum. Söylendiği şekilde uygulamadan IP adresini bulup o şekilde modem arayüzüne girdim. Farklı bir IP'si varmış. Şimdi cihaz anladığım kadarıyla Wi-Fi tekrarlayıcı modunda 192.168.31.1'e giremiyor giremiyorum cünkü. Router moduna bu ekrandan swtich diyerek mi geçiyoruz? Hangi modda durması lazım onu anlayamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-06 184824.jpg
    Ekran görüntüsü 2023-07-06 184824.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 56
Wi-Fi tekrarlayıcı olarak kullanıyorsunuz. 192.168.31.1 IP'sine girememeniz normal.
DNS ile alakalı değil. IP ile bağlanmaya çalışınca DNS'i es geçmiş oluyorsunuz zaten.

Telefon uygulamasına girin. Orada tekrarlayıcının IP adresini gösterir. O IP adresine girin.
Uygulamada bulamazsanız ISP'nizin (Türk Telekom vs.) verdiği routerin veya başka bir router kullanıyorsanız onun arayüzüne girin ve yerel ağ kısmında DHCP kısmını bulun. Aktif DHCP kiraları kısmındaki IP'lerden biridir.
merhaba ben bu şekilde yaptım yine olmadı, ttnet modemdeki ıp adresini buldum statik ıp yaptım olmadı arayüze giremiyorum (wifi tekrarlayıcı olarak kullanıyorum)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı