Xiaomi Mi 5 sistem animasyonları

Hocam link ölü galiba birde siz hangi rom kullanıyorsunuz beta mı stable mi.

Ben Xiaomi kullanmıyorum. İlk çıktığı zaman 128 GB versiyonu getirtmeye çalıştım fakat satıcılar yanaşmadı. Yeni telefon aldım ardından İthalatçılar getirdi. Bayağı üzülmüştüm. Telefonum S6 Edge+.

Peki hocam Xiami kullansanız hangi rom kullanırdınız stable mi beta mı. birde hocam ben bir kaç resim gizledim galeriden ama şimdi o gizlediğim resimleri bulamıyorum bir bilginiz varmı acaba.

Ben Stable kullanırdım sanırım. Galeriyi açıktan sonra başlıklarda "Mi Cloud" diye bir şey var mı? Varsa gir o sekmeye, albümleri göreceksin aşağı çek ekranı şifreni veya desenini gir, gizli fotoğraflarını göreceksin.

Yok hocam malesef Mi Cloud seçeneği.

Teşekkür ederim hocam yaptım ama bugun bir şey fark ettim Xaomi mi5 4.5 g desteklemiyor mu acaba bugun normal google playden bir şey indirince hızlı hız testi yapınca 50mbt hız çıkıyor ama kendi güncellemesini yapınca yavaş indiyorum hattım Türk telekom Xiaomi mi5 4.5g sorunu varmı.

Son düzenleme:
Cat 12 modem var o cihaz da 600 MBps gibi uçuk hızlara çıkabilir. Operatörün hangi frekanslardan veriyor?
Bilmiyorum hocam hangi frekans nasıl öğrenebilirim öperatör Türk Telekom.

İndirdiğin hızı alamama sorunu tamamen miui 8'den dolayı. Anlamadığım bir şekilde indirme yaparken kısıtlama koyuyor. Bunu eskiden indirme yöneticisinden bant genişliği sınırsız yaparak hallediyordum fakat şuan o seçenek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…