Xiaomi Mi 5 sistem animasyonları

Stable, adından anlaşılacağı gibi daha kararlı sürüm. Beta, geliştirilme aşamasında olan sürüm diyebiliriz. Hatalar olabilir Beta da. Belli bir ayara gerek yok. Eğer çok daha fazla özelleştirme istiyorsanız, root, kernel, xPosed framework gibi şeyleri araştırın. MIUI mükemmel bir arayüz bence, kaynakta bol. Bootloader kilidi farklı olduğu için bu cihazlarda, şuan bu cihazlarda ROM değişimi hakkında bilgim yok. Fakat size link bırakayım yanında flashlama rehberi var.

http://en.miui.com/download-299.html
Hocam link ölü galiba birde siz hangi rom kullanıyorsunuz beta mı stable mi.

Ben Xiaomi kullanmıyorum. İlk çıktığı zaman 128 GB versiyonu getirtmeye çalıştım fakat satıcılar yanaşmadı. Yeni telefon aldım ardından İthalatçılar getirdi. Bayağı üzülmüştüm. Telefonum S6 Edge+.
Peki hocam Xiami kullansanız hangi rom kullanırdınız stable mi beta mı. birde hocam ben bir kaç resim gizledim galeriden ama şimdi o gizlediğim resimleri bulamıyorum bir bilginiz varmı acaba.

Ben Stable kullanırdım sanırım. Galeriyi açıktan sonra başlıklarda "Mi Cloud" diye bir şey var mı? Varsa gir o sekmeye, albümleri göreceksin aşağı çek ekranı şifreni veya desenini gir, gizli fotoğraflarını göreceksin.
Yok hocam malesef Mi Cloud seçeneği.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim hocam yaptım ama bugun bir şey fark ettim Xaomi mi5 4.5 g desteklemiyor mu acaba bugun normal google playden bir şey indirince hızlı hız testi yapınca 50mbt hız çıkıyor ama kendi güncellemesini yapınca yavaş indiyorum hattım Türk telekom Xiaomi mi5 4.5g sorunu varmı.

Son düzenleme:
İndirdiğin hızı alamama sorunu tamamen miui 8'den dolayı. Anlamadığım bir şekilde indirme yaparken kısıtlama koyuyor. Bunu eskiden indirme yöneticisinden bant genişliği sınırsız yaparak hallediyordum fakat şuan o seçenek yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı